Voita Epicare -tämä on naisten salaisuus!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Harvoin tulee vastaan tuotetta, jonka tarvetta yksikään nainen ei halua myöntää ja jonka jokainen nainen tarvitsee; toiset enemmän, toiset vähemmän.

Naisillahan ei tietenkään ole kasvoissa muita karvoja kuin ripset ja kulmakarvat 😉 – Jotta tähän pääset, sinäkin tarvitset Epicare:n!

Minä ainakin tarvitsen ja suosittelen. Täysin kivutonta se ei ole, mutta ihan toista kuin vahalla poistaminen – ja super helppoa.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa oma Epicare! Jaa blogi facebookissa ja kommentoi alas minkä värisen haluaisit ja 3 onnekasta saa sellaisen

– mikäli onni ei suosi, voit helposti hankkia sellaisen: https://epicare.fi/kauppa/

Miksi Epicare®?

Epicare® on markkinoiden suosituin kasvojen karvoituksen poistoon tarkoitettu laite. Poistat sillä helposti ylähuulen karvoitusta sekä poskien untuvaiset karvat. Karvat eivät muutu paksuiksi eivätkä kasva sisään ihon alle. Näin ollen ihoon ei jää epämiellyttäviä jälkiä, vaan ihosi pysyy pehmeänä ja miellyttävänä.

Epicarea käyttämällä säästät aikaa ja rahaa, sillä voit poistaa karvoituksen itse nopeasti ja vaivattomasti missä ja milloin vaan. Laite on edullinen ja se kestää pitkään.

Epicare on tehokas karvanpoistolaite; kasvojen karvat irtoavat juuria myöten, kun taivutat ja kierrät Epicaren® jousta siistittävässä kohdassa.

Sitä voidaan käyttää poskilla, leualla, otsalla, ylähuulissa ja kaulan alueella. Uudet karvat kasvavat hitaammin ja ohuempina.

Viikset näyttävät marraskuussa hyvältä miehillä; naisilla ei koskaan!

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.