Kaksi annosta itsevarmuutta aamiaiseksi

Sanotaan, että itsevarmuus on äänetöntä ja epävarmuus äänekästä. Mutta kun mikään ei ole varmaa; kaikki on mahdollista.

Kun valinnan varaa on, voi olla joskus vaikea valita. Olimme ystäväni Miran kanssa yhdistetyllä työ- ja lomamatkalla Dubaissa. Hotellin valinnassa siellä ohittaa mielestäni hotellin taso sijainnin. Jos molemmat saa samassa paketissa, sitä parempi. Majoituimme The Adress Hotellissa, joka sijaitsee Marinassa ja jonka aamiainen oli vailla vertaa.

Andiatan Abbie -tunika 179 € (viskoosi)

Jo pelkästään aamukahvi maistui paremmalta ihanassa kupissa upealla näkymällä. Tuoreet puristetut mehut, vasta paistetut munakkaat ja tuoreet hedelmät oli oiva tapa jatkaa työntäyteistä aamua. Jätän Suomessa väliin aamiaisen lähes joka aamu, koska kiire on osa arkea. Koskaan ei pitäisi olla niin kiire ansaita elantoa, että unohtaa samalla elää.

Tuona aamuna Dubaissa; tunsin että elin. Vaikka se tunne tulikin ulkopuolisista, tavallaan pinnallisista ylellisistä asioista; ihanasta aamupalasta, upeasta näköalasta. -Toki hyvä seura ja aurinko olivat myös tärkeitä tekijöitä ja se, että kaiken sai jakaa. Yksin kun edes upea aamupala ei maistu yhtä hyvältä.

Hyvä ystävyys koostuu kahdesta asiasta; ota selvää mikä yhdistää ja sen jälkeen arvosta erilaisuutta.

On paljon tärkeämpää mitä itse ajattelet itsestäsi, kuin mitä muut ajattelevat. Koska miten kukaan voisi nähdä miten mahtava olet, jos et näe sitä edes itse? Itseluottamus on ensimmäinen avain menestykseen. Jos aina miettii, mitä muut ajattelevat sinusta, niin se muuttaa väistämättä myös sitä, mitä ajattelet itsestäsi.

Sitä pystyy mihin vaan, jos uskoo että pystyy. Jos sinä et usko itseesi, ei usko kukaan muukaan.

 

Andiatan Caroline-raitaneule 159 € (viskoosi/elastaani) Jamy V -housut 179 € (viskoosi/polyamidi/elastaani)

Itsevarmuus on parasta mitä voi päällään kantaa; älä koskaan lähde kotoa ilman sitä.  -Tosin kauniit vaatteet tukevat sitä tunnetta; oikeissa vaatteissa, oikeassa paikassa. Andiata puki meidät aamiaiselle ja on osana monena päivänä työssä ja vapaa-ajalla; koska muoti ruokkii toisella tapaa kuin ruoka. Yleensä muodin ja tyylin erottaa laadusta; Andiatalla saa kaikki kolme. Elämän kolme ohjesääntöä ovat; kohtaa menneisyys ilman katumusta, tämä päivä itsevarmuudella ja tulevaisuus ilman pelkoa.

Taivas ei ole kattona, niin kauan kun kuussa on jalanjälkiä. Ja jos et ole tyytyväinen elämääsi; liiku, et ole puu!

Pää pystyyn, muuten kruunu putoaa.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

Kaupallinen yhteistyö; ANDIATA puki meitä matkalla Dubaissa.

www.andiata.fi

BUSINESS AND PLEASURE

Andiata is a Finnish top tier high quality fashion brand for both business and pleasure – formal fashion for the working woman to wear at work as well as elegant design for the evening.  Andiata’s clothes are created for the modern woman and the business woman – a trendy look that allows you to be both serious and beautiful and comfortable at the same time on all occasions.

Andiata’s founder Tarja Rantanen instills in the brand a strong and recognizable fashion touch – a sense of Nordic design that both knows the modern woman and listens to her. Since the founding of the brand, consistency and quality have been its corner stones.  Andiata offers a timeless silhouette that influences and is influenced by the latest fashion trends.  The Andiata customer can create a wardrobe with endless variation possibilities with just a few good quality items spanning collections from one season to the other.