Pullopostilla viesti perille; juo itsesi kauniiksi Voda Collagen vedellä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Pullopostin lähettäjät haluavat tietää, kuinka pitkälle heidän viestinsä kulkeutuu ja saada viestin vastaanottajalta. Minä lähetän nyt viestin pullosta ja on itsestäsi kiinni mitä viestillä teet, mutta varsinkin yli 40-vuotiaiden naisten kannattaa kuunnella!

Kollageenin tuotanto alkaa vähentymään 25 -ikävuoden jälkeen ja loppuu kokonaan joskus 40 jälkeen. Näin 44-vuotiaana, sitä on valmis kokeilemaan ja etsimään luonnollisia apukeinoja; koska vaikka kuinka sanottaisiin, että rypyt ovat kauniita ja kertovat elämästä, niin haluan kyllä juosta niitä karkuun ja lujaa, niin kauan kuin mahdollista. – Ja Voda Collagen vesi on yksi minun keinoistani.

Olen aina ollut huono juomaan nesteitä; puhtaasta vedestä puhumattakaan. Voda Collagen Beautyssä maistuu granaattiomena ja se maistuu vähän mehulta; pullollinen menee hetkessä. Se, että sillä on veden lisäksi muuta huomattavaa hyötyä iholle, niin olen pyrkinyt juomaan Vodaa usein, koska suun kautta nautitun kollageenilisän teho on kiistaton. Juo itsesi kauniimmaksi!

Faktoja Vodasta ( ja ihan puhdasta mainostekstiä, mutta en jättäisi lukematta!)

Voda Collagen salaisuus on sen erinomaisessa kollageenimolekyylissä. Kollageenilisä auttaa hidastamaan vanhenemista, parantaa yleiskuntoa ja edistää hyvinvoinnin tunnetta. Voda Collagen sisältää päiväannoksen helposti imeytyvää kollageeniä ( 2,5g), joka uudistaa ihoa, virkistää koko kehoa sekä vahvistaa luita, lihaksia ja niveliä. C-vitamiinin avulla kollageenit imeytyvät kudoksiin 90-prosenttisesti. Vedessä käytetään hydrolisoitua naudan kollageeniä, joka ei ole allergisoiva. Sitä käytetään ravinnossa ja juomissa, koska sen nestemäinen muoto helpottaa imeytymistä.

Voda Collagen -juoma on vuoristopurovettä ja hyvin imeytyvässä muodossa olevaa kollageenia. Lisänä on C-vitamiinia kollageenin imeytymisen tehostamiseksi. Ihon luonnollinen kauneuden ja nuorekkuuden säilyttämiseksi on tärkeää huolehtia kollageenin saatavuudesta.


Koko proteiinimassastamme 30 % on kollageenia. Se vaikuttaa suuresti ihon, luiden, lihasten ja nivelten kuntoon. Kun ihminen ikääntyy, kehon kollageenikuidut eivät enää uusiudu, mikä puolestaan nopeuttaa ikääntymisprosessia. Oikeantyyppinen kollageenilisä mahdollistaa näiden prosessien hidastamisen.


Veden puhtauden luokittelu perustuu veden nitraattipitoisuuteen. Matala nitraattipitoisuus kertoo että vesilähde on kaukana teollisuuden ja maatalouden vaikutuspiiristä. Kiitos erittäin alhaisen nitraattipitoisuuden, Voda Naturalna sijoittuu korkeimmalle tasolla puhtaudessaan. Se sijoittuu lähdevetenä Superior luokkaan, joka on poikkeuksellista, jopa verrattuna muihin palkittuihin premium vesiin.

Voda Naturalnan vesi nostetaan 85 metrin syvyydestä, ja sen ainutlaatuiset ominaisuudet selittyvät alueen esihistoriallisella geologisella rakenteella, joka tekee vedestä poikkeuksellisen kirkasta ja mikrobiologisesti puhdasta. Veden ainutlaatuisuus johtuu siitä, että lähteet eivät ole olleet missään kosketuksessa teollisuuden tai maatalouden päästöjen kanssa.

http://www.nhs.fi/brandit/voda

https://www.facebook.com/vodacollagensuomi/

Minä juon.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.