Haluan tehdä itselleni sen, mitä kevät tekee kirsikkapuille & Biancaneve

Etäisyyttä unelmien ja todellisuuden välillä kutsutaan toiminnaksi ja liikunta, jos mikä, on toimintaa ja hyvinvoinnin perusta.

Tulin tänään kotiin Dubaista ystäväni Miran kanssa. Dubai on täynnä upeita hotelleja ja uima-altaita. Suomen talvesta on hirveetä hypätä bikineissä uima-altaalle; kaikki mikä on jäänyt talven aikana tekemättä on suoraan tarjottimella.  Mutta jos Dubai on täynnä upeita hotelleja, niin se tarkoittaa myös, että tarjolla käyttöön on myös houkuttelevia kuntosaleja. Dubaissa meillä oli mukana kotimaisen Biancaneven ylellisiä urheiluvaatteita; treenaaminen niissä maistui ja tuntui hyvältä!

Ei pidä lopettaa kun väsyy, vaan sitten kun on valmis!

Peilistä katsoo pahin vastustajasi!

Valkoiset Biancaneven ylelliset urheiluvaatteet ovat kevään uutuuksia! www.biancaneve.com

Aina ei voi kontrolloida mitä tapahtuu ulkopuolella, mutta mitä tapahtuu sisälläsi on oma päätös.  Itselleen pitää ehtiä löytämään aikaa ja siitä ajasta pitää oppia myös nauttimaan. Oma aika ei ole varastettu muilta; se on investointi itseensä, jonka tuloksesta myös muut poimivat hedelmiä. Tänä keväänä aion pitää parempaa huolta itsestäni ja se alkaa liikunnasta.

Jokainen aamu on uusi mahdollisuus, mitä teemme tänään on kaikkein tärkeintä, koska se vaikuttaa suoraan huomiseen.Tämän päivän kipu on huomisen voima!

En ole siellä vielä tänään, mutta olen lähempänä kuin eilen! – Biancaneven kauniit ja toimivat treenivaatteet auttavat. Minun pitää oppia harjoittelemaan ollakseni kunnossa, en polttaakseni kaloreita.  Musta on joka tapauksessa hyvä väri myös treenivaatteissa; salilla kun vietetään joka kerta läskin hautajaisia.

Kukaan ei voi tehdä sitä puolestasi, sinun pitää tehdä se itse. Lopeta toivominen ja aloita tekeminen!

Kun laihtuu näyttää hyvältä vaatteissa, kun urheilee; näyttää hyvältä alasti.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#biancaneve #biancaneveofficial #luxurysportwear

Biancaneve Oy on suomalainen tekstiilialan kasvuyritys. He valmistavat kuuden hengen ydintiimin sekä usean alihankkijan voimin yksilöllisiä esiintymisasuja maailman parhaille taitoluistelijoille ja fitness-urheilijoille ympäri Eurooppaa. Lisäksi he tuottavat korkealaatuista urheiluvaatemallistoa, joka on suunniteltu yhdessä tekstiili-, muoti- ja fitnessalan ammattilaisten kanssa.

Kaupallinen yhteistyö; olemme saaneet vaatteita Biancaneveltä.

Biancaneven tuotteita saa ostettua helposti www.biancaneve.com

Toukokuussa 2016 avauttu liike myös Helsinkiin Galleria Esplanadille. Tampereella Tullintorilla on myös liike.

Kuvien ylelliset pyyhkeet: https://www.luinspa.fi/

Kuvat on otettu aivan ihanassa upeassa The Address Dubai Marina hotellissa, jota voi lämpimästi suositella aikuisille matkustajille! http://www.theaddress.com/en/hotels/the-address-dubai-marina/index.aspx