The Best or nothing -Vehon Mercedes-Benz Airportin ylelliset VIP-avajaiset

Upeat juhlat alkavat punaisella matolla ja Veho Mercedes-Benz Airport oli koristellut sen luonnollisesti Mersuilla. Jos tekee Pohjoismaiden edistyksellisimmän autotalon, niin avajaiset olivat ainakin sen veroiset. Eilen illalla autotalo oli täytetty lähes 1000 vieraalla dresscodina tumma puku; tähtiesiintyjiä, mersumiehiä, kauniita naisia, samppanjaa, näyttäviä herkkuja ja upeaakin upeampi mersu. Tunnelmaa ei saa rahalla ja sekin oli eilen huipussaan.

Illan upein auto on vakuutusarvoltaan useiden miljoonien arvoinen Mercedes-Benzin Concept IAA Coupé Saloon. Siinä vaiheessa kun auto suojataan punaisilla köysillä, niin on ainakin varmaa, että se ei sovellu minun ajotyylille, eikä kukkarolle. Henkeäsalpaavan upea auto.

”Mercedes-Benzin Concept IAA Coupé Saloon (Intelligent Aerodynamic Automobile) on kirjaimellisesti kaksi autoa yhdessä. Se muuttuu napin painalluksella ­– tai automaattisesti kun nopeus ylittää 80 km/h – kaunista neliovisesta coupésta autoalan aerodynamiikkamestariksi, jonka cd-arvo on ennätyksellisen alhainen 0.19.”

”Concept IAA hyödyntää älykkäitä innovaatioita, joiden avulla kykenemme ratkaisemaan usein ristiriitaisina pidetyt tavoitteet auton käytännöllisyyden ja estetiikan välillä”, Mercedes-Benzin tutkimus- ja kehitysjohtaja Dr. Thomas Weber luonnehtii. ”Se osoittaa myös, kuinka meillä on paljon uusia ideoita parantaaksemme entisestään autojemme tehokkuutta”.

”Concept IAA:ssa hyödynnetään nykyaikaisen digitaalisen suunnittelun, laskentatekniikan ja kolmiulotteisen mallinnusteknologian mahdollisuuksia. Esimerkiksi pienimmän mahdollisen ilmanvastuksen saavuttamiseksi on mallinnettu noin 300 kori- ja muotoiluratkaisua. Auto pystyy myös kommunikoimaan muiden ajoneuvojen ja ulkomaailman kanssa vaaratilanteiden ja onnettomuuksien välttämiseksi.”

Huomasit varmaan, että minulla on päällä Andiatan ihana nahkatakki heidän kevään uudesta mallistosta! 😉

Hyvässä seurassa.

Illan juontajina ja emäntinä toimivat Satu Tuomisto ja Heidi Sohlberg.

Uusi Veho Mercedes-Benz Airport tarjoaa elämyksen, joka täytyy kokea itse; siellä pääsee tutustumaan Suomen laajimpaan Mercedes-Benz valikoimaan. Veho Mercedes-Benz Airport avajaisia vietetään lauantaina 19.3. klo 10-15 ja sunnuntaina 20.3. klo 11-15. Eilisillan upean kutsuvierastapahtuman PR-puolen takana oli Tanja Nikkinen / Domakers Finland Oy.

Samppanja virtasi ja pöydät notkuivat Tomi Björckin suunnittelemia herkkuja.

Illan juontajana toimi Jussi Heikelä.

Veho Mercedes-Benz Airportin VIP avajaisissa oli paljon tuttuja vuosien varrelta.

Mika Häkkinen

Reijo ja Johanna Oras

Ilkka Kanerva

Arman Alizad

Mira Kasslin ja Jare Tiihonen

Illan aikana esiintyi mm. Janna.

Illan kauneimmasta yksityiskohdasta vastasi Kaarina Kivilahti ja hänen upeat stiletit by Giuseppe Zanotti

Yritykseni BRETELLE:n taskuliinat ja solmiot olivat myös hyvin esillä Veho Mercedes-Benz Airportin avajaisissa!

The Best or nothing.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.