Andiatan ostosillassa; amatöörimallin kengissä Miran kanssa

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Eilen illalla olin ystäväni Mira Kasslinin järjestämässä 30-vuotta täyttävän Andiatan ostosillassa mallina. Eläminen alkaa, kun astuu pois omalta mukavuusalueeltaan monien silmäparien eteen; jokaisena päivänä pitäisi tehdä jotain sellaista mitä ei osaa.

Jos kauniiden vaatteiden rakastaminen on rikos, niin olen ehdottomasti syyllinen. Tyyli on tapa viestittää kuka olet, ilman että sanoo sanaakaan, koska luonne ei ole se ensimmäinen, mitä ihmiset näkevät. Tosin mikä on myös varmaa -hymy viimeistelee tyylin. Andiatan tyyli on ajatonta; klassista yksinkertaista tyylikkyyttä aikuiselle naiselle. Ja mallistosta löytyy myös potkua; nahkaa ja seksikkyyttä unohtamatta. Tyylikkyys tuo itsevarmuutta ja kauneus alkaa sisältäpäin. Ja jos ja kun vaatteilla tuntee itsensä kauniimmaksi, on se jokaisen euron arvoinen.

Andiata on yksi harvoista suomalaisista naistenmuodin huippumerkeistä. Andiata on laadukas naisten vaatemallisto työ- ja vapaa-aikaan; eleganteista juhlamekoista klassisiin työvaatteisiin; modernille työssäkäyvälle naiselle. Heidän vaatteissa yhdistyvät sanat tyylikkyys, klassisuus, kauneus ja mukavuus; kokonaisuus, jossa nainen tuntee itsensä kauniiksi.

30-vuotta sitten Tarja Rantanen perusti Andiatan; ajatonta tyylikkyyttä tämän päivän trendeillä. Eri vuosien mallistoja on helppo yhdistellä myös toisiinsa ja sen mahdollistaa laatu, joka on aina ollut Andiatan perustus. http://www.andiata.com/

Mira järjesti ostosillan Andiatassa yrityksensä Kasslin LKV:n asiakkaille. Työkään ei ole vain työtä, sen kuuluu olla myös sitä mitä olet, niinkuin tyylikin. Miralle asenne on avain; pukeutumisessa ja asuntokaupan tekemisessä. http://www.kasslin.com/

Hyvät ystävät tekevät hyvistä ajoista parempia ja huonoista helpompia. Elämä ei ole täydellistä, mutta vaatteesi voivat olla. 😉

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

Andiata Store, Aleksanterinkatu 40-42, 00100 Helsinki. andiatastore@andiata.fi. Tel. +358 (0)9 622 5006