Kurkistus verhojen taakse ja sydämellä tehty Charity Dinner Gala 2016

Suomessa saa harvoin pukeutua iltapukuun, puhumattakaan hyvän asian puolesta. Gaala alkoi illalla seitsemältä ja olin vielä 30 minuuttia ennen yleisövessassa alusvaatteisillani meikattavana. Kaikilla oli kiire ja tekemisen meininki; pienellä porukalla, pienellä budjetilla teimme kuitenkin upean illan ja kaikki oli valmista kun kello löi seitsemän; Tesla Charity Dinner Gala sai alkaa.

Kalastajatorpan Pyöreässä salissa oli kaikki valmista; vieraat saapuivat ja tunnelma oli katossaan ensi hetkistä.

Illan tarkoituksena oli kerätä Lastenklinikoiden Kummeille varoja hyväntekeväisyystaidehuutokaupalla ja sen me teimmekin; saimme kerättyä lähes 20 000 euroa.

Illan toinen juontaja Lorenz Backman ja kuvassa myös Lastenklinikoiden Kummien Anne Knaster.

Bretelle oli koko illan takana, mutta niinkuin aina sanon; yksin saa aikaan paljon, yhdessä niin paljon enemmän. Illan takana oli lukemattomia työtunteja ja unettomia öitä; kiitos seisoi kuitenkin lopussa. Työkaverini Nina Allenius (vasemmalla) ja Niikka Lindberg (oikealla) olivat korvaamattomia ja onko ihanampaa, kun saa tehdä töitä ihanien ihmisten kanssa!

Gaalavieraat olivat pukeutuneet juhlavasti; niinkuin gaalaan kuuluukin.

Maria Ekman-Kolari Hagelstamilta aloitti huutokaupan.

Yleisö oli hyvin mukana; myös lompakoillaan. Tunnelma oli korkealla ja tauluista huudettiin kilpaa.

Juhani Palmu lahjoitti taideteoksen huutokauppaan ja se oli huutokaupan kallein taulu; 2600 euroa. Juhani ja hänen vaimonsa Leila Palmu ilahduttivat myös juhlakansaa saapumalla gaalaan. Ja koska Charity Dinner Gala oli Bretellen järjestämä, niin illan aikana yleisö pääsi myös harjoittelemaan johdollani kuinka taskuliina taitetaan!

Illan pääsponsori oli Tesla.

Kalastajatorpalla saimme nauttia upean illallisen. Erikoisruokavaliot huomioitiin myös kiitettävästi.

Jälkiruoaksi tarjoiltiin Chictastic:in valmistamia kakkuja, sekä Pauligin Frezza maitokahvia. Gaalassa oli myös Haribon makeisbuffet.

Myös kakut ovat taidetta! http://www.chictastic.fi/

Illan aikana esiintyi myös upeita artisteja; Tähtitanssijat Hanna Karttunen ja Victor Da Silva, artistit Ida Paul, Antti Railio, sekä Mega-Paula.

Tunnelma kohosi huippuunsa, kun Jethro Rostedt otti lavan haltuunsa. Euroja rupesi kertymään kassaan, kun Jethro rupesi kauppaamaan julkkisten maalaamia taideteoksia. Yleisössä raikui nauru; illan kohokohta. Julkkisten taideteosten kehykset oli lahjoittanut Kaken Kehys http://www.kakenkehys.fi/ ja taidetarvikkeet lahjoittanut Tuubi http://tuubi.com/ .

Julkkisten hyväntekeväisyystaidehuutokauppaan oli tauluja maalannut Renny Harlin, Isac Elliot, Martina Aitolehti, Mira Kasslin, Minttu Virtanen, Jone Nikula, Ville Pusa ja Janina Fry. Rennyn taulusta huudettiin kilpaa ja siitä maksettiin julkkisten tauluista korkein hinta: 1700 euroa.

Teri Niitti stailasi upean muotinäytöksen. Hänen työpanoksensa Anu Laapotin kanssa oli 2 vuorokautinen ja en tiedä mistä me olisimme tunnit ottaneet, jos hän ei olisi tullut avuksi. Työn jälki oli maineensa veroista; Bretellen muotinäytös ei ole ollut koskaan niin upea! Kuvan mustavalkoiset vaatteet Paparazzin mallien päällä ovat Bretellen naistenmallistosta. Maker Academy huolehti illan meikeistä ja CUTRIN aivan upeista kampauksista!

Niina Backman Meslewin persikan värisessä mekossa oli illan toinen juontaja sähköisellä Razor potkulaudalla, joka toimii siis myös aikuisille.

Illan kuljetuksista vastasi Tesla, sekä Pink Limousine http://www.pinklimousine.fi/

Lopuksi haluan kiittää kaikkia; taiteilijoita, työntekijöitä, sponsoreita, esiintyjiä, vieraita, Kalastajatorppaa, Kummeja, yhteistyökumppaneita, perhettäni ja ystäviä. Oli rankka reissu, mutta sitäkin onnistuneempi! Saimme yhdessä kerättyä Kummeille 19 335 €.

Ensi vuonna 3.3.2017 Ravintola Pörssissä uudestaan! https://www.facebook.com/CharityDinnerGala/?ref=hl

Yksin saa aikaan paljon, yhdessä niin paljon enemmän.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

PS. Kuvat on ottanut kuvaaja Jyri Laitinen

Etusivu