Sisään näkee vain sisältä ja piinaava odotus

Kärsivällisyys ei ole odottamisessa taito, se vain antaa mahdollisuuden odottaa mukavammin. Joskus jokainen minuutti tuntuu tunnilta, jokainen tunti päivältä. Odottaminen voi olla tuskallista, unohtaminen myös. Ja ennenkuin päättää kumman tien valitsee, hajottaa se eniten. Tosin jos odottaminen on pahinta, niin parasta on, jos se on sen arvoista.

Älä koskaan anna odottamisesta tulla tapaa. Monet odottavat koko viikon perjantaita, koko talven kesää ja koko elämän onnellisuutta. Elä tänään, voi olla, että huomista ei enää ole.

Paras tapa tehdä itsensä onnettomaksi on odottaa, että hän tekee sinut onnelliseksi. Ja elänkö niin kuin sanat sanovat? Ehkä opin, ehkä en. Rakentaminen on myös odottamista; jännittävää odottamista. Pala palalta nousee rakennus, jota kohta kutsun kodiksi. Tänään kävimme katsomassa, miltä tuleva koti näyttää sisältä.Korkea aukko on ulkoovea varten ja matala aukko on yksi olohuoneen ikkunoista. Ruokasalin seinät ovat lähestään pelkästään ikkunaa. Takka tulee ruokasalin ja olohuoneen väliin.

Tähän tulee keittiö.

Rappusia

YläkertaMakuuhuoneet Ihanaa päästä pian takaisin kotiin.

Ei kannata miettiä mitä tapahtuu.. -päätä,mitä tapahtuu seuraavaksi. Koska joskus, mitä luulee odottavansa, ei olekaan siellä. Sydän näkee, vaikka silmät olisivatkin sokeat ja korvat kuurot.

Kuuntele mitä en sano, koska silmät kertovat, mitä et koskaan kuule.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.