Kaikkea ei voi muuttaa yhtenä iltana, mutta yksi ilta voi muuttaa kaiken

Tuhat kynttilää voi sytyttää yhdellä kynttilällä ja onnen jakaminen ei vähennä sitä. Ei tarvitse olla itsellä paljon, antaakseen toiselle enemmän.

Sanotaan, että onni löytyy omasta itsestä, mutta minusta onni tulee ulkoapäin. En usko, että onnea voi löytää etsimällä, mutta onnea voi luoda.  Elämässä pitää olla ihmisten kanssa joita rakastaa, tehdä asioita joita rakastaa; silloin elää elämää, jota rakastaa. Kun elämässä keskittyy niihin asioihin mitkä on hyvin ja vähemmän niihin, jotka ovat huonosti, niin elämästä tulee onnellisempaa.

Sisälläni asuu myös suru. Välillä tuntuu, että olen yksin keskellä kaiken. Tosin vaikka omassa elämässä olisi ulospäin kaikki hyvin, niin varsinkin läheisen murhe syö omaa onnellisuutta. Auttamalla toista, tekee myös omasta elämästä paremman, koska ylipäätään auttamalla muita, saa myös voimaa omiin suruihin. Kaikkia ei voi auttaa, mutta aina voi auttaa edes yhtä. Joskus voi myös joutua aloittamaan omasta itsestään. Niinkuin Johnny Depp sanoi: ”Ihmiset eivät itke, koska ovat heikkoja, vaan koska ovat olleet vahvoja liian pitkään.'”

Jos teet jotain hyvää, kukaan ei muista, jos teet jotain väärin, kukaan ei unohda. Mutta lopussa katuu vain niitä mahdollisuuksia mihin ei tarttunut.

Järjestän taas seuraavaa hyväntekeväisyystapahtumaa: Tesla Charity Dinner Galaa, joka on perjantaina 4.3. Kalastajatorpalla. Sanon aina, että yksin saa aikaan paljon, mutta yhdessä niin paljon enemmän. Jotta saamme tehtyä yhden hyväntekeväisyysillan, on se vaatinut satoja tunteja töitä ja jopa sadoilta ihmisiltä osallistumista; esiintyjinä, järjestäjinä, sponsoreina, lahjoittajina ja vieraina. Yksi ilta, yksi kohde; Lastenklinikoiden Kummit ry.

Kaikkea ei voi muuttaa yhtenä iltana, mutta yksi ilta voi muuttaa kaiken.

<3, Tua

– Koti on sillä missä sydän on.

PS. Jos sinulla ei ole tekemistä perjantaina; Tervetuloa: https://www.facebook.com/CharityDinnerGala