2 päivää Peuramaalla; pihdaten ja törsäten

Rahalla ei saa onnea, mutta sillä saa onneksi ostettua lasketteluun hissiliput. Lapsena vietin perheeni kanssa Lapissa hiihtolomat lasketellen ja hiihtäen. Tänä vuonna lasten loma jaettiin, jolloin lapset viettivät kanssani loppuviikon. Tuntisin itseni huonoksi äidiksi, jos lapset eivät myös pääsisi suksille hiihtolomalla.

Kirkkonummen Peuramaalla oli onneksi lunta ja aurinkoa. Olimme ensimmäisenä päivänä laskettelemassa.  Perheen pojille piti vuokrata lasketteluvälineet, ostimme hissiliput ja sitten rinteeseen. Lasten mielestä oli maailman paras päivä; grillasimme makkaraa ja joimme lämmintä. Laskettelun jälkeen lapset hyppivät pomppulinnassa ja liukuivat renkailla. Elämä pitää täyttää kokemuksilla, ei esineillä, asioista mistä kertoa, ei esineistä mitä näyttää.

Laskettelupäivään Peuramaalla paloi 200 eur.

Peuramaa 4 h hissiliput 31/27 €/hlö, lasketteluväline vuokra 4h 26 €/hlö, kanakori 8,5 €

Niinkuin urheilussa usein tänä päivänä, niin ajattelin, että murtsikassa välineurheilusta voisi olla etua. Norjan lippu rinnassa, joka toisella meni hermo. Murtomaahiihto sai pisteitä 0. Onneksi makkaran grillaus sen jälkeen maistui taas ja pomppulinna päätti päivän. Päivän hinta 6 €.

On parempi lasketella ja ajatella Jumalaa, kuin olla kirkossa ja ajatella laskettelua. Ja on parempi tehdä töitä ja lasketella, kuin ylipäätään hiihtää -ainakin meidän perheen osalta.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous #katto #joulukuusi #joulukattaus #LuinSpa #Espoo Blues #CCM #Jääkiekkosynttärit #Joulukuusi #usko itseesi #Suomatkan ratsutila #keittiö #Gyyli #ovi #Strand #Charity Dinner Gala #Pinklimousine #Lastenklinkoiden kummit ry #ystävänpäivä #ETON #Tuart #sähkösuunnitelma #Peuramaa