Lamppu päällä, kiska kiinni

Valo on kirkkaimmillaan pimeydessä. Nyt on aika tehdä sähkösuunnitelmat taloon; mihin lamput, pistorasiat ja katkaisijat. Olen tehnyt niin paljon töitä viime aikoina, että nyt ei kyllä mikään lamppu välähdä. Sanotaan, että vaikka lamput ovat erilaisia, niin valo olisi kuitenkin sama. Nyt sähkösuunnitelmaa tehdessä voi vain todeta, että näin ei kyllä ole ja jälkikäteen on sitten ärsyttävää vedellä piuhoja ja miettiä mitä olisi pitänyt tehdä toisin. Tähän voisi lisätä; hyvin suunniteltu, on puoliksi tehty.

Joskus pitää käydä pimeydessä nähdäkseen valon; tähdetkään eivät voi loistaa ilman pimeyttä. Suomen talvessa vaan tulee niin aikaisin pimeää, että jo monena päivänä on ollut turhaa mennä rakennustyömaalle ja katsoa paikanpäällä, miten kaikki toimisi parhaiten käytännössä. Pimeässä kun ei näe mitään ja mikä näyttää hyvältä paperilla, voi olla katastrofi käytössä.

Viikonloppu edessä; baarit ja musiikin jätän ilomielin muille, kun suuntaan huomenna lasten kanssa laskettelemaan. Kuvien lamput ovat italialaisen CASALINI home mallistosta. Kävin heidän tukussaan Bolognassa tammikuussa. http://www.casalinihome.com/

Joskus valo tunnelin päässä on juna. Joskus Alladinin lamppu olisi tarpeen; niinkuin nyt.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous #katto #joulukuusi #joulukattaus #LuinSpa #Espoo Blues #CCM #Jääkiekkosynttärit #Joulukuusi #usko itseesi #Suomatkan ratsutila #keittiö #Gyyli #ovi #Strand #Charity Dinner Gala #Pinklimousine #Lastenklinkoiden kummit ry #ystävänpäivä #ETON #Tuart #sähkösuunnitelma