Miesten silitysvapaa paitamuoti syksy 2016; koska naiset eivät silitä.

Naisten vaatteet ovat tänä päivänä usein silitysvapaita. Miesten paidoille on keksitty silitysrobotti tai sitten kannattaa siirtyä paitoihin, jotka on valmistettu silitysvapaasta puuvillasta, koska tämän päivän naiset eivät ole silittäjiä, ainakaan paitojen.

Olin tällä viikolla tekemässä ruotsalaisen ETON paitamerkin paitatilausta syksyksi 2016. Miesten paidoissa maksaa kangas; mitä enemmän puuvillasäikeitä kankaassa on ja mitä pidempiä langat ovat, sitä kalliimpi kangas. Tuplastinyöritetystä puuvillalangasta kudottu puuvillakangas kuuluu jo monen kuluttajankin sanavarastoon. Miehet tietävät, että napit voivat olla aitoa helmiäistä, napit ommeltu kiinni liljankukkaompeleella ja kauluksenkovikkeet ovat usein irroitettavassa; suomalaiset miehet ovat laatu- ja trenditietoisia, varsinkin pääkaupunkiseudulla.

Tyyli on henkilökohtaista ja sillä ei ole kovinkaan paljon tekemistä muodin kanssa. Muoti muuttuu hetkessä, mutta tyyli on ikuista. Miesten laadukkaat pukupaidat pysyvät hyvinä vuosia; klassinen tyylikkyys on myös ajatonta.  Siksi miesten pukupaitojen pitää kestää. Minä valitsin liikkeeseeni Bretelleen ETONin paidat -kauppiaan näkökulmasta tosin, ne kestävät ehkä liiankin pitkään.

Tämän talven mallisto on tällä hetkellä -50% helmikuun loppuun; valikoima paidoissa on laaja, varsinkin slim paidoissa! Tosin isoillekin miehille voi tehdä vielä upeita löytöjä. BRETELLE, Korkeavuorenkatu 15, 00130 HELSINKI. P. 09 278 4778

Sininen väri viestittää luottamusta, itsevarmuutta ja lojaalisuutta, ehkä se siksi on usein business paidan väri. Siniseen väriin on myös helppo yhdistää muita värejä. Vaaleansininen paita onkin yleisin pukupaidan väri, mutta on hyvä muistaa, että se on työpaita, eikä sovi tilaisuuksiin, jotka alkavat klo. 18.00 jälkeen.

4.3. järjestän Tesla Charity Dinner Galan Kalastajatorpalla; siellä pääsee myös tutustumaan ETON:in kevät 2016 muotiin!

https://www.facebook.com/CharityDinnerGala/?ref=hl

Tosin on hyvä muistaa, että vaatteet eivät tee miestä -mutta ei se pahaakaan tee.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous #katto #joulukuusi #joulukattaus #LuinSpa #Espoo Blues #CCM #Jääkiekkosynttärit #Joulukuusi #usko itseesi #Suomatkan ratsutila #keittiö #Gyyli #ovi #Strand #Charity Dinner Gala #Pinklimousine #Lastenklinkoiden kummit ry #ystävänpäivä #ETON