Onnea voittajalle; limusiinikuljetus gaalalipuilla on sinun!

 

Perjantaina 4.3. järjestetään Tesla Charity Dinner Gala Kalastajatorpalla. Tapahtumassa on hyväntekeväisyystaidehuutokauppa, jonka tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Lastenklinikoiden Kummit ry:lle!

Hagelstamin vetämään huutokauppaan on lahjoittanut taidetta mm. Johanna Oras, Juhani Palmu, Ristomatti Ratia ja Jukka Rintala. Myös useat julkisuuden henkilöt ovat laittaneet itsensä likoon Jethro Rostedtin vetämään huutokauppaan; mm. Isac Elliot, Renny Harlin, Minttu Virtanen, Janina Fry, Martina Aitolehti, Mira Kasslin ja Ville Pusa.

Tapahtumassa on myös muotinäytös, jossa malleina mm. Miss Suomi 2015  ja Miss Helsinki 2016 voittajakolmikot, Paparazzi malleja, Kalle Kuvaja ja Juri Silvennoinen. Gaalan juontavat Niina ja Lorenz Backman.

Huutokaupan lisäksi meillä on ilo nauttia upeasta ohjelmasta. Gaalassamme esiintyy kolminkertaiset maailmanmestarit ja kolminkertaiset British Open mestarit tähtitanssijat Hanna Karttunen & Victor Da Silva.

 

Lisäksi illan aikana esiintyy MEGA- PAULA, joka on esiintynyt Drag-Artistina jo 37 vuotta. Hän on tehnyt ”One Man -Dragshow” –esitystä useilla eri artistihahmoilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Toinen artistimme on Warner Musicin uusi sainaus on vasta 19-vuotias lahjakas laulaja ja lauluntekijä Ida Paul.

ILLALLISKORTTI á 150 eur sisältää istuvan illallisen, kuohuvaa, ohjelman ja yli 200 €:n arvoisen lahjatuotekassin!

Limusiinikuljetus gaalalipuilla -arvonta on myös suoritettu! Voittajaan ollaan oltu henkilökohtaisesti yhteydessä, onnea Liisa ja tervetuloa viettämään upeaa iltaa kanssamme pinkillä limusiinilla!! http://www.pinklimousine.fi/

Jos onni ei suosinut arvonnassa, voit hankkia oman lippusi täältä:

http://www.lippu.fi/Lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets…

Lisätietoa tapahtumasta Charity Dinner Galan fb-sivuilta:

https://www.facebook.com/CharityDinnerGala/?fref=ts

Sivuilla esitellään myös huutokaupan taideteokset  ja taiteilijat. Ennakkohuutoja voi jo myös tehdä kuvien alle gaalan fb:sivuilla!

 

Tule sinäkin viettämään upeaa iltaa kanssamme ja huutamaan kotisi seinille kotimaista taidetta hyvän asian puolesta!

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous #katto #joulukuusi #joulukattaus #LuinSpa #Espoo Blues #CCM #Jääkiekkosynttärit #Joulukuusi #usko itseesi #Suomatkan ratsutila #keittiö #Gyyli #ovi #Strand #Charity Dinner Gala #Pinklimousine #Lastenklinikoiden Kummit ry