Taulusta inspiraatio vieraskylpyhuoneeseen

Marilyn Monroe sanoi: ”Koirat eivät koskaan pure minua, ihmiset purevat.” Yrittäjä haukkaa myös usein enemmän, kuin mitä pystyy pureskelemaan -ja oppii nopeasti, koska pelkästään huulia puremalla ei tässä elämässä pärjää.

Sen tarkemmin avaamatta inspiraatiota tauluun, niin maalaamani Bite me -taulu on kuitenkin inspiraation lähteenä ja tilan keskipiste, kun suunnittelen vieras WC:tä tulevaan kotiini.

Elämä muodostuu yksityiskohdista. Löysin mahtavan kaakelin amerikkalaisesta kaakeliyrityksestä. Se on suunniteltu varta vasten erään hotellin kylpyhuoneisiin, mutta toivon että saisin niitä yhden myös omaani!

Musta-valkoiset lattiakaakelit ovat mielestäni dramaattiset. Mustalla tosin näkyy kaikki ja isolla alueella se voisi käydä silmiin, mutta tällainen lattia on kuitenkin vieras wc:en suunnitteilla.

Lattian ruudutus toistuisi yksivärisenä kylpyhuoneen lavuaarissa. Nyt pitää vielä löytää, mistä nämä löydän!

Unelmointia ei kannata lopettaa heräämiseen.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

PS. Taide on nyt muutenkin lähellä sydäntäni; lähinnä TESLA Charity Dinner Galan puitteissa, jossa on mahtava hyväntekeväisyystaidehuutokauppa Kummien hyväksi! Käy tutustumassa upeisiin teoksiin ja tule mukaan gaalaan!!

https://www.facebook.com/CharityDinnerGala/

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous #katto #joulukuusi #joulukattaus #LuinSpa #Espoo Blues #CCM #Jääkiekkosynttärit #Joulukuusi #usko itseesi #Suomatkan ratsutila #keittiö #Gyyli #ovi #Strand #Charity Dinner Gala #Pinklimousine #Lastenklinikoiden Kummit ry #marokkolainen ornamentti #vieras WC