Maison Helsinki; kevät keskellä talvea

Kun ympärilleen kerää kaikkea kaunista, niin elämästä tulee kauniimpaa. Kuitenkaan yhdelläkään kauniilla esineellä ei ole merkitystä, jos elämä ei ole sisällöltään kaunista. Mitä ja ketä valitsee ympärilleen, tekee sen kuinka kaunista loppujen lopuksi elämä sitten onkaan.

Upea sisustusliike Korkeavuorenkadulla; Maison Helsinki on kuin kukkameri; kevät keskellä talvea. Liikkeen omistaja Katja Teinilä on tyylitaituri ja hänellä on poikkeuksellisen hyvä silmä kaikelle ulkoiselle kauneudelle. Liikkeessä kannattaa käydä vaikka vain ihailemassa.

Tämän hetken sisustustrendeissä tulee joka paikassa esiin ymmärtääkseni traditionaalinen marokkolainen kukkaornamentti. Ornamenttia näkee mm. kankaissa, ruukuissa ja peileissä.

Omaa silmääni miellyttivät erityisesti liikkeen upeat peilit.

Katjan liikkeessä myydään myös vaatteita, asusteita ja koruja. Pukukoppi on varmaan Helsingin kaunein.

Lisätietoa Maison Helsingistä löydät https://www.facebook.com/MaisonHelsinki/

On hyvä muistaa, että kauneimmassakin kukassa voi olla piikki. Muutenkin kuolleet ihmiset saavat enemmän kukkia kuin elävät, koska katumus on suurempi tunne kuin kiitollisuus.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous #katto #joulukuusi #joulukattaus #LuinSpa #Espoo Blues #CCM #Jääkiekkosynttärit #Joulukuusi #usko itseesi #Suomatkan ratsutila #keittiö #Gyyli #ovi #Strand #Charity Dinner Gala #Pinklimousine #Lastenklinikoiden Kummit ry #marokkolainen ornamentti