Voita käyttöösi pinkki limusiini ja liput Charity Dinner Galaan 4.3.

Haluatko olla osa Charity Dinner Gaalaa Helsingin Kalastajatorpalla perjantaina 4.3.2016 klo. 19.00. ja saapua paikalle pinkillä limusiinilla avecin kanssa?

Tapahtumassa on hyväntekeväisyystaidehuutokauppa, jossa Hagelstam huudattaa mm. Johanna Oraksen, Ristomatti Ratian, Juhani Palmun ja Jukka Rintalan taideteoksia. Taidehuutokaupan tuotto menee lyhentämättömänä Lastenklinikoiden Kummit ry:n hyväksi.

Osa huutokaupassa olevista taideteoksista on julkisuudenhenkilöiden tekemiä taideteoksia. Mukana mm. Minttu Virtanen, Janina Fry, Mira Kasslin, Martina Aitolehti ja Isac Elliot. Jethro Rostedt huudattaa nämä teokset! Tuubi on lahjoittanut maalaustarvikkeet ja Helsingin paras kehystämö; Kaken Kehys Lauttasaaressa kehystää taideteokset.


Taidetta ovat lahjoittaneet myös lupaavat nuoret, uudet taiteilijat. Heistä lisää myöhemmin tapahtuman FB sivuilla.
Illan juontaa Niina ja Lorenz Backman.

Lisäksi viihdyttämässä kaksi nimekästä artistia; Ellinoora ja Antti Railio, sekä kansainväliset tähdet maailmanmestaritanssijat Hanna Karttunen & Victor Da Silva.

Illan aikana nähdään myös Teri Niitin stailaama miesten ja naisten muotinäytös, jossa Malleina mm. Miss Suomi 2015 & Miss Helsinki 2016 kärkikolmikot. Hiukset Cutrin.

Charity Dinner Gala on iltapukutilaisuus, ylellisessä ympäristössä,tasokkaalla ohjelmalla ja upealla illallisella -hyvän asian puolesta.

ILLALLISKORTTI á 150 eur sisältää istuvan illallisen, kuohuvaa, ohjelman ja usean sadan euron arvoisen lahjatuotekassin!

Lipuista on 40% myyty ennakkoon. Osta omasi täältä: http://www.lippu.fi/Lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages%2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=1581379&includeOnlybookable=false&xtmc=charity_dinner_gala&xtnp=1&xtcr=1

Ohessa lisätietoa Charity Dinner Galan fb sivuilta:
https://www.facebook.com/CharityDinnerGala/?fref=ts

Ja jotta voittaisit upean limusiinikuljetuksen arvo 240 € ja liput 2 kpl arvo á 150 € galaan; JAA blogi FACEBOOK:ssa ja kommentoi kuka on sinun suosikkitailteilija kommentteihin!

Arvonta suoritetaan 13.2. Limusiiniin mahtuu 8 henkilöä! http://www.pinklimousine.fi/

Yksin saa aikaan paljon, yhdessä niin paljon enemmän!

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous #katto #joulukuusi #joulukattaus #LuinSpa #Espoo Blues #CCM #Jääkiekkosynttärit #Joulukuusi #usko itseesi #Suomatkan ratsutila #keittiö #Gyyli #ovi #Strand #Charity Dinner Gala #Pinklimousine #Lastenklinikoiden Kummit ry