Inkan upeat seinät kampaamo Gyylissä

Silmät ovat ihan eri asioille auki kun rakentaa taloa ja etsii ideoita mitä ja miten sisustaa. Olen aina rakastanut vanhojen talojen seinäpanelointeja ja miettinyt miten ne sopisivat moderniin kivitaloon.

Olin tänään kampaamo Gyylissä, joka on juuri muuttanut uusiin tiloihin Kalevankadulle. Gyylin omistajasta Inkasta voi sanoa, että hän tietää mitä tekee, rakastaa mitä tekee ja uskoo siihen mitä tekee -ja jälki on sen mukaista, myös seinissä.

En ollut ajatellut tulevani Inkan uuteen ja ihanan ylelliseen kampaamoon kuvaamaan seiniä, mutta niin siinä kävi. Kaiken lisäksi hän oli tehnyt remontin itse -miehensä avustuksella.

Harmaa oli yllättävän upea väri seinissä ja aion niin viedä Inkan ideat myös uuteen kotiini; listoilla ja maalilla voi sisustaa seinät upeasti!

Ja ihan vihjeenä; Inka ja Jesse ovat vielä parempia omissa ammateissaan kampaajina!

Täältä löydät lisäinfoa Gyylistä:

https://www.facebook.com/Gyyli-265695133445456/?fref=nf

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous #katto #joulukuusi #joulukattaus #LuinSpa #Espoo Blues #CCM #Jääkiekkosynttärit #Joulukuusi #usko itseesi #Suomatkan ratsutila #keittiö #Gyyli