Keittiö on kodin sydän: sydän voi löytyä myös lohireseptisuosikista

Keittiö ilman kokkia on kuin purjevene ilman purjetta. Keittiö ei vain tule talon mukana: keittiö on kodin sydän. Se on myös yksi suurimmista investoinneista, kun tekee talon sisusta.

Nyt keittiössäni on valkoinen kivitaso, seuraavaan haaveena on tumma. Tosin molemmat ovat arkoja ja tummassa jopa sormenjäljet näkyvät heti, joten visuaalisella kompromissilla joutuu keittiön suunnittelun aloittamaan.

Ruokaa on ihana tehdä ja sen tekeminen vaatii tilaa ja käytännöllisyyttä. Tulevassa kodissani on myös osittain avokeittiö, joka näkyy olohuoneeseen, joten sen visuaalisuus on myös tärkeä. Tiedän suurinpiirtein mitä haluan ja nyt on aika lähteä sitä metsästämään. Ensi viikolla lisää tulevasta keittiöstäni!

Suosikkilohireseptini, jolla niin pääsee sydämeen vatsan kautta! 😉

1. Leikkaa saksilla loheen viiltoja

2. Viipaloi 1,5 sitruunaa ja työnnä sitruunaviipaleet lohen viiltoihin. Sitruunamehua voi myös vielä puristaa lohen päälle.

3. Lisää suolaa ja pippuria. Tämä tosin ei välttämättä tarvitse suolaa ollenkaan.

4. Levitä tuore timjaminippu lohen päälle ja laita kala uuniin n. 20 minuutiksi 175 asteeseen tai kunnes lohi on kypsää.

5. Kun lohi on kypsää, ota kala pois uunista ja nosta kuivuneet timjamit pois lohen päältä.

6. Annostele. Lisää salaattiin tai syö esim. perunamuusin kanssa niin kuin kuvissa.

Helppoa ja ihan superhyvää arkeen ja miksei juhlaankin, niin lasten kuin aikuisten makuun!

Keittiön valinnassa tulee siinä vaiheessa haasteita, jos en löydä toivomaani siihen varatulla budjetilla. Alkuperäinen piirros keittiöstä muotoutuu kun suunnitelmat selkiytyvät.

Ensi viikolla etsin sen keittiön, josta tulee minun kotini sydän.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous #katto #joulukuusi #joulukattaus #LuinSpa #Espoo Blues #CCM #Jääkiekkosynttärit #Joulukuusi #usko itseesi #Suomatkan ratsutila #keittiö