Espoo Blues jääkiekkoilijan synttärikakussa on pelinumero, ei ikä!

Kun tekee pikkumiehen haaveista totta, se onnistuu perheessäni parhaiten Espoo Metro Areenalla, missä poikani sai unelmiensa syntymäpäiväjuhlat Espoo Bluesin pelissä. Jääkiekko veressä, Espoo Blues sydämessä, ei teemaa tai värimaailmaa tarvinnut paljon miettiä. Vajaa parikymmentä pikkupoikaa jääkiekkoaitiossa olivat hurmoksessa alusta loppuun ja illan kruunasi vielä Espoo Bluesin komea voitto!

Pojat kulkivat jonossa, sanomatta sanaakaan, pitkin hallin käytäviä. He tiesivät pääsevänsä jonnekkin, mikä oli isojen poikien pyhättö. Jääkiekkoaitio ja Bluesin peli; jännitys oli käsin kosketeltavaa.

Jopa 9-vuotiaat pojat tietävät, koska kakku on hieno. Espoo Blues pelipaitakakun selkää koristi poikani pelinumero, ikä kun on tässä kohtaa vain numero. Kakku teki hyvin kauppansa ja siinä maistuivat suklaa ja mansikka.

Wow-efektin aiheuttaman kakun valmisti Espoolainen Chictastic Baking / Pinja Rauhala

www.chictastic.fi , www.facebook.com/ChictasticBaking

Popcorn oli päällystetty Confettin sinisellä suklaalla ja oli aseteltu keltaisissa ja sinisissä muffinssivuoissa karuselliin. Kun lukee ensin ohjeen ja laittaa sitten vasta suklaan mikroon, niin on suurempi mahdollisuus olla polttamatta suklaata… Toisella kertaa sujuu jo paremmin! 🙂

Aitiosta oli upeat näkymät jäälle rekan takaa, joka oli lastattu makeisilla. Vaikka poikia oli parisenkymmentä, niin pelin katsominen vei huomiota makeisten syönniltä. Sen sijaan lihapulla-juusto-makkara-kurkku-viinirypäletikut Bluesin logoilla vietiin käsistä. On helppo askarrella teemaan sopivia tikkuja, jos valmiita ei löydy!

Ensin syötiin, sitten katsottiin peliä ja väliajoilla taas syötiin. Kilpailuna oli isojen poikien tapaan; mihin lopputulokseen peli päättyy? Kukaan ei arvannut oikein, mutta Bluesin voitolla 4-1, koko joukko koki olevansa voittajia.

Sipsejä, nachoja ja popcorn naposteltavaa löytyi Espoo Bluesin väreissä olevista paperiastioista. Juhlien kattaus- ja somistustarvikkeet löysin Confettista, joka on leivonta- ja juhlatarvikeketju. Heillä on myymälöitä jo kuudella paikkakunnalla ja lisää tulossa. Valikoima oli siellä kattava; juhlasomisteet ja -tarvikkeet sekä kaikki leivontaan tarvittava. Ei siis tarvitse juoksennella ympäri eri kauppoja. Confetti ei ole vain lasten juhliin, vaan on kuin aikuisten karkkikauppa. www.confetti.fi

Confettin tikkariteline oli hauska yksityiskohta kattauksessa! Kaksi pojista tosin oli heittänyt tikkarit aition parvelta alas ja joutuivat siitä hyvästä hetkeksi jäähylle.

Piparkakkutikkarit ovat tämän päivän trenditikkarit. Tein niistä teeman mukaan jääkiekkoja ja maalasin ne Confettin mustalla elintarvikesprayllä. Yhtään murusta ei jäänyt jäljelle, mutta mustia suita tuli lukuisia vastaan!

Mitä sitten poikani toivoi lahjaksi? Hänen haaveensa on tulla jääkiekkomaalivahdiksi. Hän sai lahjaksi jalkapalloja (3 kpl), sekä lahjakortteja Intersporttiin, josta hän joulupukin avustuksella saa itselleen jo pitkään toivomansa CCM jääkiekkomaalivahdin varusteet. Kävimme niitä jo sovittamassa ja ihailemassa; siinä oli suojaa jos johonkin paikkaan ja äidillä ihmettelemistä. Jääkiekossa on super tärkeää, että varusteet ovat hyvät, ei ole terveydellä leikkimistä. http://europe.ccmhockey.com/fi/

Maailman onnellisin pikkumies tekee maailman onnellisimman äidin.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

Sponsored by:

 

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous #katto #joulukuusi #joulukattaus #LuinSpa #Espoo Blues #CCM #Jääkiekkosynttärit