Katto pään päälle ja lasikatot sirpaleiksi

Opeta tytärtäsi vähemmän huolehtimaan jalkansa sopimisesta lasiseen kenkään ja enemmän särkemään lasikattoja. Äitini aina sanoi; "Voit tehdä mitä ikinä haluat" ja isäni sanoi; "Myy itsesi kalliilla." Kehu, kannustus ja kiittäminen, kolme k:ta, joilla rakennetaan tietä tähtiin.

Naiset saivat ehkä Suomessa äänioikeuden Euroopassa ensimmäisenä, mutta Suomessakin yritysmaailmassa naisten lasikatto on lujaa tekoa. Naiskiintiöt ovat mielestäni kuitenkin alentavia; paras henkilö tehtävään tulisi aina valita. Se, että Suomessa on ollut edes tarvetta hallituksen tasa-arvo-ohjelmalle, on mielestäni uskomatonta. On mielestäni onni naiselle syntyä Suomeen. Mielestäni on myös töitä, jotka soveltuvat paremmin naisille kuin miehille ja päinvastoin. Nainen kun ei ole mies ja päinvastoin. Lasikatto on tehty rikottavaksi.

RAKENNUSPROJEKTI JA KATTOTUOLIT

Taloprojekti alkaa olla siinä vaiheessa, että talolla on kohta katto! Kattotuolit on  tuotu pihaan ja niiden asentaminen alkaa ensi viikolla. Kattoristikko eli kattotuoli on vesikaton kannatinrakenne, joka koostuu tyypillisesti kolmio- tai ristikkomuotoon kiinnitetyistä palkeista. Kattoristikot ovat useinmiten puuta (kuusi). Kolmiomuoto tekee rakenteesta jäykän kappaleen ja ehkäisee liitoksiin syntyvän taivutusjännityksen.

Kaksi ihmistä voi puhua saman katon alla vuosia, kuitenkaan kohtaamatta koskaan. Toiset taas ovat jo ensimmäisen keskustelun jälkeen, kuin olisivat tunteneet koko ikänsä. Ole tarkka kenen kanssa haluat kattosi jakaa.

"Jos sinulla on perhe, joka rakastaa sinua, muutama hyvä ystävä, ruokaa pöydässä ja katto pään päällä. Olet rikkaampi kuin ajattelet."

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän #joulusiivous #katto