Elämä on yhtä sydäntä, joulutorttukin

Sydäntä ei voi suojella käyttäytymällä niinkuin sitä ei olisi. Sydäntä ei voi suojella sulkemalla sen, vaan oppimalla, kenet päästää sisään. On paljon helpompaa sulkea silmät, jotta ei näe mitä ei halua nähdä, mutta on mahdotonta sulkea sydäntä tunteilta, joita ei halua tuntea.

Aina ei kannata miettiä liikaa, sitä miettii elämänsä pois. Kun laittaa silmät kiinni ja kuuntelee sydäntään, niin löytää tien perille. Kaikki mitä elämässä tapahtuu on heijastus omasta valinnasta. Jos haluaa toisenlaisen lopputuloksen, pitää tehdä toisenlaisia valintoja. Näin joulun alla mietitään usein lahjoja ja materiaa, mutta mikä oikeasti tekee elämästä elämisen arvoisen ei tule paketissa. 

Ihmiset ovat usein yksinäisiä, koska he rakentavat muureja, eivätkä siltoja. Muurit jotka suojelevat surulta, voivat olla myös seiniä, jotka pitävät onnen ulkona. Mutta mistä tietää, milloin pitäisi laskea ne alas?

Vaikka säät viilenevät, niin sydän kannattaa pitää lämpöisenä. Rakkaus on kuin tuli; vaikka se lämmittää sydäntä, niin ei voi koskaan tietää polttaako se. Mutta missä on rakkautta, siellä on elämää. Mitä nainen rakkaudesta sitten haluaa? Nainen haluaa, että mies suojelee häntä kuin tytärtään, rakastaa kuin vaimoaan ja kunnioittaa kuin äitiään.

Jos ajattelee samalla tavalla kuin kaikki muut, ei ajattele itse ollenkaan. Se, että on erilainen ei ole paha asia. Se tarkoittaa, että on rohkea ollakseen oma itsensä. Onni on olla kotona leivottu.

Joskus sitä voi olla kuin joulutorttu. Päältä voi olla rapea ja kullankeltainen ja sisältä kuitenkin täysin musta. Pitää rakastaa itseään ja olla ylpeä kaikesta mitä tekee, virheistäkin. Koska virheetkin kertovat, että yrität. Kaikki joita sinä rakastat, eivät välttämättä rakasta takaisin, siksi on tärkeää, että rakastaa myös itseään. Joskus voi olla päällä myös kova kuori. Ei kannata katsoa kuorta, sisus on se joka ratkaisee. – Tosin kaikki nyt ei vaan pidä luumuhillosta.

F.L.Y.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

Kuvat Tuasta: Antti Sirviö

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys #joulutorttu #sydän