Tiedätkö sinä, kuka on taiteilija Gabriela von Girs?

Elämässä on ihmisiä, jotka saavat sinut hymyilemään vähän enemmän, nauramaan vähän lujempaa ja yksinkertaisesti elämään vähän paremmin. 20 vuotta sitten tutustuin Gabrielaan. Se ei varmasti ollut rakkautta ensi silmäyksellä kummankaan osalta, mutta ystäviä meistä tuli.

Gabriela von Girs on Suomessa syntynyt itseoppinut taiteilija ja kuvittaja. Hän loi uransa asuessaan Espanjassa 13 vuoden ajan ja olen hänestä tosi ylpeä. Suomeen vuosi sitten muuttanut Gabriela asuu tällä hetkellä Helsingissä tyttärensä kanssa lähellä Bretelle liikettäni. Hänen taulunsa ovat ihania: niissä on syvää mystiikkaa ja draamaa. Hänen taide oli myös inspiraation lähteenä, kun aloitin maalausharrastukseni.

Gabrielan ensimmäinen yksityisnäyttely Espanjan Marbellassa keräsi illan aikana 480 vierasta. Tämän jälkeen hän on pitänyt useita yksityis- ja yhteisnäyttelyitä. Gabrielasta on tehty myös tv-haastatteluja sekä parikymmentä lehtiartikkelia, viimeisimpänä viime keväinen henkilöhaastattelu tunnetussa Oh La La -lehdessä, joka keskittyy kiinnostaviin taiteilijoihin ja muotialan luojiin.

Keväällä 2014 hänestä teki lopputyön eräs toimelias taideihailija Chigagon Illinoisin  yliopistossa. Hänestä on myös henkilökuvaus kahdessa eri kirjassa – 100 Espanjan tunnetuinta yrittäjänaista.

Hänen taidetta on myyty ympäri Eurooppaa. Kauniita hevostauluja ja alttaritaidetta on mennyt myös Arabimaissa niin yksityiskoteihin, mainoksiin kuin televisio-ohjelmiinkin. Gabrielan tauluja on käytetty myös tunnettujen korukampanjoiden mainoskuvauksissa mm. Jeremy Jacksonin ja Dolf Lundgrenin kanssa. Minulla on myös omilla seinillä kaksi ystäväni taulua. Alla oleva teos on niistä ensimmäinen.

Gabrielan omat luonnokset syntyvät mm. unista ja erilaisista tunnetiloista, kun taas asiakastyöt suunnitellaan vaiheittain asiakkaan omien toiveiden mukaisesti.  Tällä hetkellä hänellä on työn alla  lastenkirja!

Öljy ja akryylimaalaukseen erikoistunut Gabriela toivoo oppivansa kotimaansa uudestaan ja haluaa tuoda Suomalaisten kotiin kaunista taidetta, ripauksella luksusta ja elämän värejä.

Gabriela on myös esteetikko ja hän rakastaa kaikkea kaunista. Hänen taiteellisuutensa ja vuodet Espanjassa näkyvät myös kodin upeassa sisustuksessa. -Toivonkin saavani häneltä apua myös uuden kotini sisustuksessa.

”Giggles, secret’s, sometimes tears. Sisters and friends through the years.” Kiitos ystävyydestä Gaby ja menestystä urallesi Suomessa! <3

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

PS. Näistä linkeistä näet lisää Gabrielan töitä:

http://www.saatchiart.com/brisa

https://gabrielagirs.see.me/

https://www.facebook.com/Art-by-Gabriela-von-Girs-1510466602603403/

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous #ystävyys

kuvat: Antti Sirviö