Voita joulusiivoukseen Lilly’s ekologiset pesuaineet; 7 Wonders tuotepaketti! (4 kpl)

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Yksi arjen ihanimmista asioista on järjestyksessä oleva puhdas koti.

Olen monelle allerginen ja pikkuhiljaa herännyt siihen, että tänä päivänä myrkkyjä saa joka paikasta, halusinpa tai en. Mutta jos on helppo tehdä puhtaampia valintoja, niin teen niin. Ekologinen on ekologinen, myös pesuaineissa.

Joulu on jo oven takana kolkuttamassa ja joulusiivous on vaan tehtävä, koska joulun tekee myös puhtaus.

Löysin I love me -messuilta Lilly's ekologiset pesuaineet ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

-Nyt sinä voit voittaa upeat Lilly's ekologiset siivoustarvikkeet! Jaa blogi facebookissa ja jätä kommentti: "siivottu" ja voit voittaa laatikollisen upeita Lilly's ekologisia pesuaineita! 4 onnekasta saa mahtavan 7 Wonders -tuotepaketin. Lukija-arvontapalkinnon arvo on 48,70€.

Lilly’s on irlantilainen, kahden suomalaisnaisen perustama ekologinen pesu- ja puhdistusainesarja.

Lily's pesuaineiden synnyllä on poikkeuksellinen tarina, joka pistää miettimään ja huolestumaan omista valinnoista. Perustaja oli kärsinyt monista sairauksisa ja selvisi, että siihen oli suurena tekijänä ollut hänen siivoustyössään käyttämät siivousaineiden kemikaalit. Hän aloitti tekemään omia tuotteita siivoustyötään varten. Tuotteet valmistuivat kotikeittiössä, koska markkinoilta ei tarpeeksi luotettavia tuotteita löytynyt. Tuloksena oli, että hänen terveys parani nopeasti.

Siitä alkoi Lilly’s Eco Clean tuotteiden tarina.

Lopuksi – "Luonnosta huolehtiminen alkaa kotoa, kodista huolehtiminen alkaa kehostasi. Kun huolehdit kehosi terveydestä, huolehdit myös ympäristön terveydestä.”

– Lilly’s Eco Clean tuotteiden äiti, Lilli

Tuotteita löytyy kodin pesuaineista vaatteiden pesuaineisiin kattavasti ja niitä myyvät verkkokauppa www.nhs.fi ja Stockmann, yli 40 Prismaa, Ruohonjuuret, sekä hyvinvarustetut eko- ja terveyskaupat.

Lisätietoa: http://www.lillysecoclean.fi/

-Ja pakkaukset muuten miellyttävät muutenkin silmää!

Tsemppiä joulusiivoukseen ja ihanaa joulun odotusta!

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

PS. Bretellellä on täällä myös mahtava joulukalenteri, jonka tarjoukset/lahjat ovat voimassa jouluaattoon asti. Tästä joulukalenteriin: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/tua_casa/tama_joulukalenteri_kannattaa_avata_joka_paiva

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri #joulusiivous