Tämä joulukalenteri kannattaa avata joka päivä!

JOULUKALENTERI; voita 500 € arvoinen lahjakortti! Bretellen joulukalenterissa on 24 luukkua, joista et halua jäädä paitsi! Ei leluja tai suklaata, vaan jokaiselle päivälle uusi huipputarjous, kilpailu tai lahja; joulukuun 1. päivästä jouluaattoon.

Lisäksi kaikkien kalenterin jakaneiden kesken arvotaan jouluaattona 500 € arvoinen lahjakortti BRETELLE:n tuotteisiin! Kerro samalla kommenttikenttään joululahjatoiveesi! Eli JAA ja toivo!

JOULUKALENTERIN historia

Ensimmäisen painetun adventtikalenterin toi markkinoille saksalainen Gerhard Lang -yhtiö vuonna 1904. Suomeen adventtikalenterin toivat partiolaiset. Ensimmäinen kalenteri ilmestyi vuonna 1947. Ensimmäisinä vuosina kalenteri meni huonosti kaupaksi, koska sen ideaa ei ymmärretty. Vuonna 1949 kauppa sujui jo hyvin.

Normaalisti joulukalenterin tarkoitus on lievittää lasten jännitystä, joka muuten kohdistuisi pelkästään jouluaattoon, sekä tehdä konkreettisemmaksi joulun odotuksen ajanlasku. Bretellen joulukalenterilla taas autamme sinua auttamaan joulupukkia!

15-19. LUUKKU

13-14. LUUKKU

12. LUUKKU

11. LUUKKU

10. LUUKKU

6.-9. LUUKKU

5. LUUKKU

4. LUUKKU

3. LUUKKU

2. LUUKKU

1. LUUKKU

Voit seurata joulukalenteria myös BRETELLE:n facebook sivuilta! Käy tykkäämässä sivusta, niin kalenterin huipputarjoukset tulevat seinällesi!

Tästä pääset sivulle: https://www.facebook.com/Bretelle-312251162196975/?fref=ts

Ihanaa joulun odotusta ja nähdään Bretellessä! Olen siellä Jouluun asti joka päivä.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

PS. Luukun tarjoukset ovat voimassa aina sen päivän ajan tai niin kauan kuin kyseistä tuotetta riittää Jouluun 2015 asti. Muista mainita liikkeessä Tua Casa joulukalenteri!

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel #makuuhuone #piparkakku #Ray-Ban #Black Friday #taivas #adventti #joulukalenteri