Elämää ulkona

Epävirallisena yksinhuoltaja äitinä, jonka lasten isä ei ole maksanut penniäkään elatusmaksuja tai osallistunut lasten kuluihin eron jälkeen ja pienyrittäjänä, joutuu välillä miettimään mistä säästää, jotta perhe-elämää ylipäätään pystyy pyörittämään. Mutta yksi asia mistä en tingi; on lasten kengät. Koska pienetkin askeleet voivat viedä suuriin saavutuksiin ja jokainen askel, joka vie sinua oikeaan suuntaan, lasketaan -ja lasten ei nyt vaan kuulu kärsiä.

Korkeissa koroissa on lähempänä taivasta, mutta oikeissa kengissä, oikeassa paikassa taas tuntuu taivaalliselta. Tänä syksynä ja talvena meidän perheen jaloista löytyy Sorellit.

Sorel on valmistanut lämpimiä kanadalaissaappaita jo vuosikymmeniä. Paljon merkin ammattitaidosta kertoo se, että mallistossa on yhä mukana 60-luvun alussa myytyjä malleja! Arktisen ympäristön vaatimukset ovat pysyneet samana, eikä hyvää tuotetta ole ollut tarpeen muuttaa.

Vapaa-ajalla on ihana laittaa jalkaan kengät, joissa jalka lepää. Oli sää mikä tahansa, jalat pysyvät kuivina ja lämpiminä. Minulla on heikko ääreisverenkierto ja varpaat jäätyvät talvipakkasissa; mutta oikeissa jalkineissa on hyvä ottaa askeleita eteenpäin.

Sorel-talvijalkineissa alaosa on täysin vedenpitävää, joustavaa kumia. Varsi on nahkaa. Mallistossa on paitsi järeällä, hyvin eristävällä pohjalla varustettuja malleja, myös kevyempiä “kaupunkimalleja”.

Niinkuin Marilyn Monroe sanoi; anna tytölle oikeat kengät ja hän valloittaa maailman. Michael Jordan taas sanoi; se ei ole niinkään kengistä, vaan mitä teet niissä. Mutta mikä parempaa jos saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Oikeat kengät oikeaan käyttöön on kaiken a ja o.

Ennen kuin minut tuomitset, astu minun kenkiin.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti #Levi #Poro #kaukolämpö #Lontoo #pommi #Harrods #Sorel