Palanderin musta silmä

Huipun jälkeen, Kalle Palander oli selkeästi saanut kiksejä saadessaan selkäänsä vapaaottelussa. Musta silmä ja haljennut huuli, pistää varmaan antamaan myös takaisin täydellä teholla ja pisti myös silmään, kun Kalle oli Haltin catwalkilla.

Olin eilen Haltin talvi 2016/17 ensiesittelyssä ja aikamoisen pommin myös Halti pudotti kutsuvieraille. Helsingin Teurastamolla näkyi eilen uusi Halti, eikä pelkästään uuden logon muodossa. Vahva street henkinen vapaa-ajan mallisto, upeine kenkineen tulee varmasti näkymään ensi talven katukuvassa.

Halti ei ole vain pistänyt logoaan uuteen uskoon vaan mielestäni ilme oli yllättäen erilainen. Olin ystäväni Mira Kasslinin kanssa juhlistamassa ensi vuonna 40-vuotisjuhliaan viettävää Haltia, joka uudistaa brändinsä kokonaisvaltaisesti Toimitusjohtajansa Jukka-Pekka Vuoren johdolla (kuvassa). Järjestelyssä muuttuvat tuotteiden design, visuaalinen identiteetti ja Slogan, joka jatkossa on ”Nordic by Nature”.

Olen lasketellut 4-vuotiaasta ja ollut aina vaatefriikki, myös lasketteluvaatteissa. Aivan varmasti olen myös välineurheilija. Todella makeita uudenlaisia ratkaisuja suunnittelussa ja herkullisia värejä. Monissa housuissa etupuoli oli erivärinen, kun housujen takakangas ja takkien selkiä koristi vahva selkeä kuvio.

Toppakankaista oli myös tehty hauskoja kaulureita ja stoolia. Kaiken kaikkiaan illasta jäi yllättyneen positiivinen fiilis. Halti is so back -jos nyt koskaan on poissa ollutkaan.

Tämän viikon vietän lasteni kanssa Levillä. Olen ollut täällä viimeksi yli 10 vuotta sitten ja paikkaa ei tunnista samaksi, siitä lisää myöhemmin!

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä #Halti