Voita 12 x solmio & taskuliina, arvo yhteensä 1080 euroa

Suomessa suunniteltuja, Italiassa käsintehtyjä silkkisolmioita ja taskuliinoja on nyt kilpailussa palkintona; molempia yksi vuoden jokaiselle kuukaudelle! 12 onnekasta voittaa setin itselleen! Bretellessä on yli 1000 erilaista solmiota ja 800 erilaista taskuliinaa! Kerro lempivärisi kommenteissa ja jaa blogi facebookissa –niin olet mukana!

Solmio on ollut perinteinen lahja isänpäivänä. Isänpäivän idea kehittyi Yhdysvalloissa pian äitienpäivän vanavedessä. Suomessa vasta 1987 yliopisto viimein katsoi isänpäivän niin vakiintuneeksi, että se hyväksyttiin pysyvästi kalenteriin ja merkittiin myös liputuspäiväksi. Viikon päästä sunnuntaina on taas aika juhlia isiä ja isoisiäkin. Pohjoismaissa ja Virossa vietetään isänpäivää samana päivänä, suurimmassa osassa maailmaa sitä vietetään kuitenkin kesäkuussa. Muista isää 8.11.!

Tämän hetken yleisin solmio leveys on 7 cm. Monet haluavat myös kapeampaa, joka on 5 cm leveä, kun taas 8 cm leveä on myös suosittu. Oikean levyistä solmiota valittaessa on hyvä huomioida myös miehen koko!

Solmion rinnalle on taskuliina ehdottomasti ottanut paikkansa. Bretellen taskuliina mallisto on nimeltään Pick Pocket; taskuvaras. Solmion ja taskuliinan tulee aina olla erilaisest, mutta yhteen sopivat.

Meillä on miesten asusteliikkeessäni Bretellessä laaja valikoima isälle ja pojalle samanlaisia solmioita! Lapsille löytyy myös lasten pukuvuokraamo ja pukupaitoja. Lasten paidat ovat tällä hetkellä tarjouksessa -40%.

Bretelle on ollut vuodesta 1998 Korkeavuorenkadulla, Helsingissä. Liikkeessä on laaja valikoima Euroopassa valmistettuja miesten asusteita. Solmiot on tehty käsinvärjätyistä silkkilangoista käsin Comossa, Italiassa. Suurin osa solmioista maksaa 55 €, taskuliinat 35 €.

 

Bretelle, erottaa miehet pojista. Pukeutumisella viestittää enemmän kuin tuhat sanaa ja on eri tilaisuuksia, missä pukeutumisetiketti on hyvä huomioida, vaikka sen rajat ovat tänä päivänä avartuneet.

Ensi viikolla matkaan Levin avajaisiin pitämään taskuliinan taittokoulua; viihteellistä ja opettavaista!

Tervetuloa Bretelleen, olen siellä mielelläni apunasi ja opetan sinua kuinka taskuliina taitetaan!

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

PS. Muista osallistua kilpailuun! Arvonta on tulevana perjantaina. 🙂

Tästä pääset Bretellen facebook sivulle: https://www.facebook.com/Bretelle-312251162196975/

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus #isänpäivä