Maailman valloitus kävellen

Eilen kävelin Tukholman katuja pitkin 12 km, viime viikolla Kööpenhaminan katuja jäi jalkoihin 16 km; periaatteella aamulla maailmalle, yöksi kotiin. Olen ollut miesten asusteyrittäjä kohta 20 vuotta. Suunnittelen solmioita, taskuliinoja ja rusetteja, jotka valmistetaan käsin Italiassa. Nyt aiomme valloittaa taskuliinat edellä maailman, kirjaimellisesti. Kierrämme Euroopan kaupunkien keskustat läpi kävellen mallistot mukanamme ja etsimme ne miesten liikkeet, joissa haluaisimme olla ja menemme kylmiltämme sisään.

Olen tehnyt yksin yrittäjänä töitä vuodesta 1998, koska yrittäjä on oikeasti yksin vaikka olisikin työkavereita. Nyt olen saanut maailman valloitukseen rinnalleni vanhan koripallokaverini Ninan. On ihanaa jakaa onnistumisen ilot ja pettymyksen surut; jalkojen rakoista puhumattakaan.

Hartung on Kööpenhaminan pankkiirien pukija. Seuraavaksi lähdemme Englantiin ja toivomme, että Bretelle vahvistaa jalansijaa Lontoon asustetarjonnassa. Suurin toiveeni on päästä Harrodsille sisään, sen jälkeen koko maailma on auki.

Kööpenhamina otti meidät vastaan avosylin ja onnistumisista sai ihan mieletöntä uskoa siihen mitä tekee. Tukholma olikin sitten kovempi pala purtavaksi, mutta saimme selkeästi jalan oven väliin ja paljon uusia ideoita. Kun omaa työtään rakastaa, tuntuu että ei tekisi töitä ollenkaan.

Miesten muotiala on juuri mitä jo nimi kertoo; se on miesten ala. Olen aina ollut luonnonoikku Firenzen miesten muotimessuillakin; olin nuori vaalea nainen Suomesta ja onneksi opin alan nopeasti. Jo 20 vuotta sitten naiset olivat miesten muotimessuilla hiljaa ja kauniita ja miehet hoitivat bisneksen. Ajat eivät ole paljon muuttuneet; miesten muotimaailma on yhä miesten; myös liikkeissä. Mutta jos on jossain oikeasti hyvä ja ahkera, tulosta syntyy vaikeinakin aikoina.

Taskuliina on tämän hetken trendiasuste ja niille tiedoksi, jotka ovat vasta nyt jättämässä solmiota pois; ei kannata enää, nekin ovat jo taas tulossa takaisin muotiin! Ohessa muutama vinkki solmion ja taskuliinan yhdistämisessä:

https://www.facebook.com/Bretelle-312251162196975/?fref=photo

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset #maailmanvalloitus