Rappunen kerrallaan..

Tiedän miltä tuntuu kaatua rappusissa, niin että kylkiluut murtuvat. Tiedän myös, että siitä pääsee ylös. On liian hidasta mennä elämässä vain rappunen kerrallaan, mutta näin sen ei myöskään olisi pitänyt mennä. Rakennustyömaalla tehdään nyt taloon rappusia. Kellarin rappuset ensimmäiseen kerrokseen on valettu, tosin en tiedä, millä ne päällystettäisiin. Osaatko sinä neuvoa?!

Se rappusista. Vuodenajat muuttuvat, ihmiset eivät. Miehen ei kuulu alistaa naista. Vahva nainen tarvitsee rinnalleen vahvan miehen, miehen jonka lähellä nainen voi olla myös heikko. Siihen ei tarvita rappusia.

Olen vähitellen alkanut ymmärtämään, että sanonta nainen on Venuksesta ja mies on Marsista, on niin totta. Miehet ja naiset ovat erilaisia ja hyvä niin, sitä pitäisi myös ymmärtää elää sen mukaan. Tosin jos vaikka välillä tuntuukin, että ei voi ymmärtää miehiä, niin miehet ovat naisista kyllä aivan pihalla. Ihmisuhteissa, jotkut naiset sanovat toista ja tarkoittavat aivan toista, miehet taas eivät sano mitään; yritä siinä sitten kommunikoida.

En myöskään ymmärrä naisia, jotka haluavat olla kuin miehiä. Osaan vaihtaa autoon renkaat ja ajaa nurmikon, mutta mielestäni ne työt kuuluvat miehille ja kun taas nainen pitää huolta miehestään ja itsestään, niin suhteet toimivat. On olemassa miehen rooli ja naisen rooli ja toki niiden rinnalla kaikki kukat voivat kukkia. Mutta kuka nainen haluaa tossun, jos voi saada perheen pään?

Talooni tulee kolme kerrosta, on paljon rappusia ylös ja alas.  Elämä menee muutenkin ylös ja alas, siitä päivästä kun tänne saavumme ja siihen päivään kun täältä lähdemme. Jotkut elävät eilisessä, toiset taas huomisessa. Pitää antaa anteeksi eilinen, jotta huominen voi olla yhtä hyvä kuin tänään. Elämässä ei niinkään tärkeä ole määränpää, vaan matka sinne.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka #halloween #suklaa #rappuset