Köpiksen miehet

Kööpenhaminan metropolialueen asukasluku on n. 2,0 miljoonaa ja se on täynnä hyvin pukeutuvia miehiä. Yksi merkittävä vaikuttaja on vuoden parhaaksi valittu miesten vaateliike Herrernes Magasin by David K.

Liikkeen karismaattinen omistaja David Krarup pitää Tanskan TV:ssä omaa pukeutumisohjelmaa ja on tunnettu kasvo pukeutumisen ammattilaisena Köpiksen katukuvassa. Oli mahtavaa tutustua Davidiin tämän viikkoisella Tanskan työmatkalla.

Liikkeen Herrernes Magasinen tekee erilaiseksi mm. se, että siellä on asiakkaille baari; vaatteiden oston lomassa voi nauttia virvokkeita ja näin ostopäätöksetkin menevät sujuvammin ja shoppailu voi olla miehillekin nautinto. http://www.davidk.dk/

Liike on kuin aarreaitta miehelle, joka haluaa pukeutua kuin herrasmies -persoonallisesti. Yhden asiakkaan ympärillä pyöri useita miesmyyjiä ja palvelu on jo itsessään elämys. Myyjät olivat jo omalla pukeutumisella muodin edelläkävijöitä ja tekivät työtään intohimolla.

Rusetti ja taskuliina ovat myös Tanskassa trendimiehen asusteita. Uutta miesten muodissa on takin rinnukseen kiinnitetty kangaskukka. Niitä valmistetaan useista eri materiaaleista. Bretellen mallistoon kukat tulevat myös jo loppuvuodesta! On mahtavaa päästä tekemään liikkeen kanssa yhteistyötä ja odotamme innolla, että BRETELLE näkyy tulevaisuudessa myös Köpiksen miesten katukuvassa.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto #Kööpenhamina #työmatka

https://www.facebook.com/Bretelle-312251162196975/

kuva moottoripyörästä: Brian Martin Rasmussen