OMG! Perustus purkuun?

Kaikessa on pohjatyö tärkeintä. Minkä huonosti aloittaa, sen satavarmasti myös huonosti lopettaa. Kun luet toisen blogini: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/tua_casa/sota_kaupunkia_vastaan niin ymmärrät varmaan miksi hiki nousi pintaan, kun Helsingin kaupungin Kiinteistöviraston virkamiehet ajavat pakettiautolla pihaan.

Onko tehty virhe? Sen ei tarvitse edes olla monen sentin mittainen, niin koko rakennuksen perustat saadaan purkaa. Jos rakennuksen perustukset heittävät 25 cm, siitä paikasta missä sen tulisi olla piirustusten ja luvan mukaan, niin saadaan sitten purkaa saman vuoden aikana jo toinen talo samalla tontilla.

Jos talon sijainti ja korkeus tontilla on väärä ja rakennusluvan vastainen, niin onneksi voidaan vielä hakea uutta rakennuslupaa. Kaupungin nopeuden päätöksissä tuntien, niin ei voi tietää mitä vuotta eletään. Välillä miettii miksi lapsia pelotellaan poliisilla, kun virkamiehet ovat ihan oma lukunsa.

No, täytyy luottaa, että meillä on ammattitaitoinen rakennusporukka ja valvoja. Näin maallikkona kun on hyvin vaikea asiaan itse vaikuttaa.

Talossa on nyt kellarikerros valmis ja ensi viikolla asennetaan ontelolaatat kellarin ja ensimmäisen kerroksen väliin. Ontelolaattojen jälkeen voidaan alkaa rakentamaan ensimmäistä asuinkerrosta. Toivottavasti lunta ei tule vielä pitkään aikaan, mutta sekään ei maata kaada. Rakennusviraston päätöstä odotellessa,

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy #voittaja #rakennusvirasto