Voita valkoinen hymy!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – Tua, nähdessäni hymysi aavistan, että tapaamme vielä uudelleen. – Oletko selvännäkijä? – En, vaan hammaslääkäri.

Okei, tätä en halua kuulla, todennäköisesti et sinäkään?

Hymy on kauneinta mihin voi pukeutua. Mutta kun se ei riitä. Toki hymynaamaa on niin paljon kivempi katsoa kuin sitruunaa, mutta hymy keltaisilla hampailla on hymy keltaisilla hampailla. Jos keltainen väri pukeutumisessa on katseen vangitsija, niin hampaissa sen vaikutus on valitettavasti sama. Valkoiset hampaat viestittävät terveyttä ja itsestään huolehtimista. Ja tänä päivänä se on helposti hoidettu; kotona.

On super tärkeää rakastaa itseään, mutta myös rakkautta toisilta on kiva saada. Yksi sen ilmentämismuoto on pussailu! Ja kuka haluaa pussata suuta, jossa on rivi keltaisia hampaita!? Nyt en siis puhu pelkästään likaisista vaan keltaisista hampaista. Monet nautintoaineet tummentavat hammasluuta ja tekevät hymystä tunkkaisen.  Ja jos siitä saa helpolla valkoisen hymyn, joka kirkastaa koko hymyn, niin mitä oikein odotat?

Olen valkaissut hampaitani jo vuosia ja juossut sitä varten hammaslääkärissä. Sitten kuulin ystävältäni tuotteesta, jota voi käyttää myös kotona. Ei tarvitse enää juosta hammaslääkäriin, ainakaan hampaiden valkaisun osalta.

Otin yhteyttä Suomen Hammasvalkaisuun; koska heillä on markkinoiden tehokkain hampaiden valkaisuun oleva tuotepaketti, joka on myös turvallinen. Pyysin heiltä tuotteita kilpailuun; minä kerron heistä teille ja he antavat minulle palkinnoksi teidän lukioiden kesken 3 hampaiden valkaisupakettia. Win – win. Ainakin kolmelle teistä tulee nyt ihana valkoinen hymy! ARVO 89 €

Kommentoi alle vastaamalla kilpailukysymykseen ja jaa blogi facebookissa:

KYSYMYS: Missä maassa hammasvalkaisun valkaisuaine on valmistettu?

(Vihje: valkoisten hymyjen maassa.) Voittajat ratkeavat perjantaina 23.10. Lisätietoja tuotteesta ja vastauksen kysymykseen löydät heidän sivuiltaan: www.hammasvalkaisu.fi

Sieltä voi ostaa myös heidän tuotteita, jos onni ei suosi. Suomen Hammasvalkaisun valkaisuaine on monikertainen testivoittaja ja hammaslääkäreiden kehittämä ja käyttämä.

Ja miehet! Jos joku luuli, että tämä koskee vain naisia.. think again!

Älä anna maailman muuttaa hymyäsi, anna hymysi muuttaa maailma.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

https://www.facebook.com/SuomenHammasvalkaisu?fref=ts

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka #värit #taskuliina #valkaisu #hymy

Tuan kuva: Teemu Moisio