Voita upea puuteline! (490 €)

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ   Jokaisessa romanttisessa elokuvassa takkatulen äärellä on tulenlieskojen loimutessa kaksi alastonta vartaloa kietoutuneena toisiinsa luoden varjoja seinille. Ei romantiikkaa ilman takkaa. Siitä viisastuneena päätin ottaa tulevaan uuteen kotiini niitä kaksin kappalein.

On tullut siis aika etsiä kotiini takka. Taloni tulee olemaan kolmikerroksinen ja alimpaan kerrokseen tulee minulle iso makuuhuone, johon tulee myös takka. Odotan jo nyt niitä pimeitä arki-iltoja kun lapset ovat menneet nukkumaan ja voin käpertyä sänkyyn peittojen alle ja katsella takkatulen loimua ja kuunnella puiden ritinää.

Niin kuin ihmisissä, niin luonnonmateriaaleissa on myös eroja. Toiset puut ovat vahvempia ja kasvavat korkeammalle. Toiset vuolukivilajit ovat kestävämpiä ja soveltuvat paremmin tulisijojen korkeisiin lämpötiloihin. Suuri osa Suomen vuolukiviesiintymistä sijaitsee Nunnanlahdessa, Juuan kupeessa. Ensimmäiseksi tutustuinkin juuri NunnaUunin takkavalikoimaan, joka on pääasiallisesti valmistettu vuolukivistä.

Olen etsinyt modernia vähän erilaista takkaa ja nyt se on löytynyt! Nyt pitäisi vaan valita minkä värinen! Mikä väri on sinusta mieleisin? Kommentoi alas ja jaa blogi facebookissa, niin voit voittaa upean puun säilytystelineen (arvo 490 €).

Näyttävä injektoritakka Genius tuo tunnelmallisen lämmön makuuhuoneen sisustukseen. Pienikokoinen, kevyt injektoritakka on turvallinen ja helppokäyttöinen.

Kaikki NunnaUuni-takat varaavat lämpöä erittäin tehokkaasti. Valikoimasta löytyy takkoja niin kodin ainoaksi lämmönlähteeksi kuin energialaskua pienentäväksi lisälämmönlähteeksi. Teknologia ja estetiikka kulkevat käsi kädessä: Kultainen Tuli -palamismenetelmä tehostaa lämmöntuotantoa ja polttaa samalla puut näyttävällä liekillä.

Injektoritakka on suunniteltu koteihin, joihin perinteinen varaava takka ei kokonsa, painonsa tai lämpötehonsa vuoksi sovi. Injektoritakka on kevyt ja varaa lämpöä erittäin tehokkaasti, se ei vaadi massiivisia perustuksia ja takan voi jopa ottaa muutossa mukaan.

Tulisijan sydän lämmittää. Mutta on hyvä muistaa, että ne asiat, jotka lämmittävät silmää, niin eivät ole yhtä tärkeitä kun ne, jotka lämmittävät sydäntä.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

www.nunnauuni.com

#uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE #Tukholma #hattu #prinsessa #jäte #unelma #takka