Ei ole muuta vaihtoehtoa

Jos koira ei syö koiranruokaa, pakkauksella ei ole merkitystä. Menestykseen ei myöskään pääse hissillä, vaan rappusia pitkin. Näitä on miljoona sanontaa, jotka on täyttä totta, mutta tärkeintä minulle kuitenkin on, että kun rakastaa omaa työtään, niin tuntuu ettei tekisi töitä päivääkään. Rakkaus on aina tie menestykseen.

Osallistun juuri yritykseni BRETELLE:n kanssa Helsingin messukeskuksessa Bisnespäiville. Tätä on odotettu koko vuosi. On mukavaa nähdä tuttuja ja tehdä kauppaa. Voin ylpeänä seistä työni takana ja esitellä kauniita tuotteita. Minulle on myös tärkeää, että ne tehdään Euroopassa.

On sitten hyvät tai huonot ajat, niin yrittäjänä sitä vaan painaa. Sitä pitää selviytyä ja iloita siitä, että saa tehdä sitä työtä mitä haluaa tehdä. Nyt apujoukotkin on ulkomailla tai kiireisiä omissa elämissään; 6-vuotias tyttäreni Tii-Eden oli rakentamassa messuosastoa ja nyt hän pääsee sitä myös purkamaan. Minkä pienenä oppii sen isona taitaa. Ja lapset ymmärtävät heti alkuunsa, että töitä kuuluu ja pitää tehdä, ei ole muuta vaihtoehtoa. Kasvatan kotona yrittäjiä.

Suunnittelen ja myyn työkseni Italiassa käsintehtyjä miesten asusteita; taskuliinoja, rusetteja ja solmioita. Olen tehnyt sitä jo vuodesta 1998. Nyt olen saanut apujoukkoja ja olemme päässeet myös kansainvälistymään varsinkin BRETELLE:n taskuliinamallistolla.

Liikkeessäni Korkeavuorenkadulla, nautin yhä edelleen kun saan tehdä täydellisen asukokonaisuuden tai kun pakkaan kauniita lahjoja. Suuria iloja pienistä asioista.

Elämää ei kannata unelmoida, kannattaa elää unelmaansa.

-Seuraavaksi pääsette sitten taas talonrakentamisen ja sementin pariin; ongelmitta ei sekään ihan sitten sujunut.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#tuacasa #onnellistensaari #koti #lifestyle #homesweethome #uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys #BRETELLE

https://www.facebook.com/Bretelle-312251162196975/timeline/