Käsi sydämellä – Roosa nauha

Aidossa ystävyydessä ei ole kyse erottamattomuudesta, vaan siitä, että vaikka meidät erotetaan, niin mikään ei muutu. Rakas Ines, RIP.

Olin viime keväänä järjestämässä Roosa nauhan hyväksi Charity Dinner Galaa, ja saimme kerättyä yli 10 000 euroa. Tein tapahtuman parhaan ystäväni muistolle.

Tänään alkaa Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys, joka jatkuu lokakuun loppuun asti. Roosa nauha kerää varoja kotimaiseen syöpätutkimukseen, erityisesti rintasyövän tutkimukseen, sekä sairastuneille tarjottavan neuvonnan ja tuen turvaamiseksi. Syöpä koskettaa meitä jokaista, ja nyt voit sinäkin olla mukana auttamassa!

Kampanjan slogan ”Käsi sydämellä” kuvaa ajatusta siitä, että auttavia käsiä ei voi koskaan olla liikaa – ja jokainen meistä voi pienilläkin teoilla muuttaa maailmaa.

Roosa nauha -keräystä voi tukea ostamalla nauhan (hinta 3 €). Tämän vuoden Roosa nauhan on suunnitellut vaatesuunnittelija Katri Niskanen (kuvassa). Keräysvarojen avulla syöpätutkimus etenee, ja sairastuneet saavat entistä parempaa hoitoa ja tukea.

Olen tehnyt hyväntekeväisyyttä paljon ja kauan, jo kohta 20 vuotta. Ensimmäinen hyväntekeväisyystapahtumani oli Lastenklinikoiden Kummit ry:n hyväksi ja nyt on taas aika auttaa heitä. Järjestän 4.3.2016 Hilton Helsinki Kalastajatorpalla seuraavan Charity Dinner Galan. Tapahtumassa on hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa huutokaupataan tunnettujen taiteilijoiden sekä julkisuudesta tuttujen henkilöiden taidetta. Lisää tietoa tapahtumasta saa: https://www.facebook.com/CharityDinnerGala

Mutta tänään: käsi sydämellä, Roosa nauha rinnassa.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#tuacasa #onnellistensaari #koti #lifestyle #homesweethome #uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen #hyväntekeväisyys

Iltapuku www.meslewi.com

Kuva Pasi Liesimaa