Yksin keskellä kaiken

On pieniä ja isoja suruja. Tämä on pieni sellainen. Oli pysähdyttävää huomata, että on yksin. Rakkaita voi olla ympärillä, perhettä ja ystäviä, ihmisiä jotka aidosti rakastavat ja joita rakastaa takaisin. Mutta kun rakentaa taloa yksin, niin tajuaa, että sitä on kuitenkin yksin.

Olisi ihanaa saada valita yhdessä kaakeleita ja keittiöitä, jakaa suunnitelmat, haaveet ja ilot. Ja myös paineet, kun rakentamisessakaan kaikki ei aina mene hyvin.

Tosin kun rakentaa yksin itselleen kodin, saa myös tehdä itselleen sellaisen, joka on juuri sellainen kun haluaa ja johon budjetti kestää.

Onneksi veli ja äiti rakentavat kanssani samalle tontille, ja heidän kanssaan saa jakaa projektin. Ilman heitä en tähän pystyisi.

On niin paljon valittavaa. Toinen toistaan ihanampia kaakeleita, takkoja ja keittiöitä. Lattiamateriaaleista, tapetteihin, keittiötasosta keittiökoneisiin, tarjontaan hukkuu. Onneksi rakentamisen taustalla on osaajia, ei sentään tarvitse puuttua sellaisiin asioihin kuin paljonko sementtiä tarvitaan tai kuka sen sementin  tuo. Mutta jo sähköpisteiden sijoittelu voi aiheuttaa myöhemmin harmaita hiuksia ja mietintää, että mitä ihmettä oikein ajattelin…

No, mutu-tuntumalla mennään.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#tuacasa #onnellistensaari #koti #lifestyle #homesweethome #uusialku #talonrakennus #lovemylife #blogi #meri #yksinmutteiyksinäinen

Tuan kasvokuva Teemu Moisio