Kesän alussa alkoi kiiriä Porvoossa, että jokirantaan avattu Bondai Bar on aivan mahtava. Parhaat burgerit, smoothiet ja tuoremehut; lähiruokaa kuten Bosgårdin luomujauhelihaa sekä tuoreita hedelmiä ja marjoja, nam!

Ensimmäisen kerran istuimme vanhemman poikani kanssa kioskin pikkuisen lipan alla tihkusateessa ja se oli todellakin ”worth it”! Jo ennen ruuan hehkutusta mainitsen ihastuttavat omistajat/työntekijät. Todella mukava jutustella ja viereen sattui kiva asiakaskin; ihan loistava fiilis. Tässä ei tosiaan tihkusade vaivannut tai se, että yllättävän suuren suosion takia sämpylät olivat loppuneet ja burgerimme tulivat gluteenittomilla vaihtoehdoilla. Superhyviä joka tapauksessa! Niin vege- kuin lihaversio; sämpylät, pihvit, aioli… Lisukkeena ei tullut ranskiksia vaan huomattavasti terveellisempi kvinoasalaatti lehtikaalilla ja rakuunaöljyllä. Tätä olen 18 v. poikani pyynnöstä yrittänyt kesän ajan toisintaa (yksi kohtuullinen onnistuminen…)

Sekä minä että lapseni olemme olleet ihan myytyjä Bondai Barista ja sen tosi kivasta porukasta. Kaikki, mitä on maistettu, on ollut onnistunutta eikä ainoatakaan pettymystä ole osunut kohdalle. Tai no, olen kyllä kerran kävellyt rantaa edes-takaisin odotellen, että jono vähentyisi… suuri suosio on ollut varmaankin positiivinen ongelma yrittäjille, joille ei tosiaankaan osunut ilmoiltaan kovin hohdokas kesä + työpäivät lienee venyneet todella pitkiksi. Muistelen, että juteltiin tässä joku kerta, ettei aluksi valittu pikkuleipomo pystynyt tuottamaan enää sämpylöitä tarvittavia määriä.

Joka tapauksessa, nyt olen ilokseni lukenut, että ruuhka-aikoihinkin on tullut ratkaisu: online ordering eli nettitilaus http://www.bondaibar.com ja maksu kiskalle hakiessa. (Ekasta tilauksesta -10 %). Ainakin vielä syyskuun ajan saadaan Porvoossa nauttia kesän parhaasta uudesta mestasta Bondai Barista ja lauantaisin ”Holdin’ on to Summer” -tapahtumista.

Kiitos ihanalle Bondai Barin porukalle kaikista herkuista ja että opetatte lapsetkin syömään kvinoaa ja lehtikaalia! Ai joo, kuvan miniburger (joita lapsukaiseni ahmaisi samantien kolme) on Smaku-tapahtumasta ts. Bondai Barissa tarjoiltavat burgerit ovat kyllä isompia (ja tossa kuvan kvinoasalaatissa taitaa olla rucolaa, jos tarkkoja ollaan…)

t. Ulla

-koska tahansa voi tapahtua jotain hyvää

 

 

 

Ei enempää artikkeleita