Lähden tästä tuota pikaa ostoksille, koska huomisiin yo-juhliin on vielä lahja ostamatta. Tänä iltana on taas ”Porvoo after work” eli ostosperjantai, jota vietetään jokaisen kuukauden ensimmäisenä perjantaina . Tällöin useat pikkuliikkeetkin ovat auki myöhäiseen iltaan. 

Edellisellä kerralla kävin ensimmäistä kertaa uudessa lemppariliikkeessäni Bohemiassa. Bohemia on second hand- ja lifestyle shop, jossa myydään lähinnä vaatteita ja sisustustavaraa; uutta ja vanhaa. Se sijaitsee ihan sillan korvassa, Mannerheiminkatu 1:ssä.

Bohemia tarjoaa noin metrin levyisen myyntipaikan 35 eurolla per viikko + 7 % provisiolla. Tähän Basic-paketin hintaan kuuluu avoin vaatekaappi, henkarit, kenkä- ja hattuhylly. Paikat siivotaan ja järjestetään, joten vaatteita on helppo ja mukava katsella. On mahdollista ottaa myös Exclusive-versio, jossa ”kaikki” hoidetaan hinnoittelusta lähtien, kunhan vaan tuo myytävät tavaransa liikkeeseen. Exclusiven hinta on 20 euroa per viikko, mutta provisiota menee silloin 50 %.

Kierrätys on eettistä ja kannattavaa, mutta ennen kaikkea hauskaa. Mulla on ollut nyt toista viikkoa paikka Bohemiassa ja ihan kivasti näyttäisi tavaraa menneen. Varsinaisia summia en vielä tiedä, sillä ne maksetaan suoraan tilille. Toivottavasti tänään ostosperjantaina on paljon porukkaa liikkeellä. Mun paikan numero on siis 29, vink vink…

t. Ulla

-koska tahansa voi tapahtua jotain hyvää

 

Ei enempää artikkeleita