Eilen oli helatorstai ja se meni järjestäen Match show’ta, tai tarkemmin ottaen sen buffettia, jolla kerättiin rahaa koululaisten retkiin.

Hyvä vinkki muuten vanhempainyhdistyksen kassan kartuttamiseen, jos vanhempien joukosta löytyy alan harrastaja. Meillä on ollut tuuria, sillä yksi äiti on hoitanut omatoimisesesti niin sponsorit, palkinnot, markkinoinnin kuin tuomaritkin paikalle. Käsitykseni mukaan palkintomme ovat olleet vielä erinomaisen hyvät.

Match show on siis leikkimielinen koiranäyttely, johon tavallisista näyttelyistä poiketen voivat osallistua kaikenikäiset ja -rotuiset koirat; meillä myös leikkikoirat. Itse en tiedä koiranäyttelyistä juuri mitään, mutta ymmärtääkseni jotkut käyvät ”mätsäreissä” harjoituttamassa koiriaan vakavammin otettavia kisoja varten, sillä nämä Match show’t ovat varsin edullisia harjoituspaikkoja.  Arvostelut perustuvat yleensä eläimen kuntoon ja käyttäytymiseen sekä esittäjän ja eläimen väliseen yhteistyöhön.

Ilma oli tänäkin vuonna suotuisa ja väkeä riitti. Rahastonhoitajana pääsen kotona laskemaan kassaa ja toivottavasti lapset pääsevät monille mukaville retkille! Viime vuonna mm. Shrek-musikaaliin. Vapaapäivä olisi kelvannut keskelle tätä superkiireistä viikkoa, mutta toki sitä on valmis venymään ilahduttaakseen lapsia. Toivoisi kuitenkin, että meitä vanhempia osallistuisi vähän useampi kuin ne muutamat samat, jotka joka vuosi järjestävät niin Halloween- kuin Aprillidiscot ynnä muut varainkeruut. Eli mukaan sieltä, wuh!

 

Ei enempää artikkeleita