Kookoksinen linssikeitto

Uuuh tämä hitusen tulinen, mutta kuitenkin viettelevän pehmeä linssikeitto saa jopa sun poikaystävän miettimään vegeilyn etuja. Kaiken lisäksi tämäkin keitto on maailman helpoin ja suhteellisen nopea tehdä!

Tarvitset:

2 sipulia
4-5 valkosipulinkynttä
1-2 porkkanaa
1 chili
1 rkl currytahnaa
1 rkl hunajaa
500g tomaattimurskaa
+ puolitölkillistä vettä jotta saat huuhdottua kaikki tomaattimurskat talteen!
1 tölkki (400g) kookosmaitoa
2,5dl linssejä (punasia ja vihreitä)
Rouhaisu suolaa ja pippuria

Tee näin:
Silppua sipuli, valkosipuli, chili sekä porkkanat ja kuulottele kattilassa tilkassa öljyä. Lisää huuhdotut linssit, tomaattimurska, kookosmaito, vesi sekä mausteet ja kiehauta. Jos kotoa löytyy jo ehkä hiukan ylikypsiä tomaatteja tai muita vegejä, voi niitä ihan hyvin pilkkoa mukaan! Anna keiton tekeytyä miedolla lämmöllä kevyesti kiehahdellen noin puolisen tuntia. Tarkista maku ja nautiskele.

Too good………!

Zuukkosin!!
roosa xx

No more articles