Ihanat laukut Tukholmassa

Ensimmäinen päivä joulukuuta! Radiossa soivat joululaulut ja joulukoristeita on kaikkialla. Tukholmassa vietetään myös tänään prinssi Gabrielin kastejuhlaa Drottningholmin linnan kirkossa. Pikkuprinssi eli Taalainmaan herttua sai nimekseen Gabriel Carl Walther.

Ihanat laukut vierailivat sateisessa Tukholmassa, jossa joulun odotus näkyi kaikkialla. Kuten monissa muissakin kaupungeissa, Tukholmassa on aivan ihan kävellä Gamla Stanin pienillä kujilla. Tunnelmallinen vanha kaupunki onkin yksi parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Se on kaunis erityisesti joulun lähestyessä, kun kaikkialla näkyy koristeita. Viileällä säällä on entistä ihanampi pysähtyä kahviloihin nauttimaan glögiä ja piparkakkuja sekä vanhan kaupungin romanttista tunnelmaa. 

Gamla Stanin sydämestä matka jatkuu helposti Tukholman keskustaan, jossa Drottningsgatanin kävelykadulla on paljon kauppoja ja ravintoloita. Itse pidän kuitenkin läheisen NK-tavaralon valikoimasta ja se onkin aina joulunaikaan koristeltu näyttävin joulukoristein ja ihanin näyteikkunoin. Joulun tunnelman voi aistia joka kerroksessa. NK-tavaralolta on lyhyt kävelymatka Louis Vuittonin, Chanelin ja muiden luksusmerkkien myymälöihin Birger Jarlsgatanilla. Päivä Tukholmassa -risteily on useimpien suomalaisten valinta tutustua Tukholmaan, mutta kaupungissa on paljon tasokkaita hotelleja ja suosittelenkin tutustumaan ihanaan Tukholmaan myös pidemmän aikaa. Tällä kertaa ihanan laukun vierailu kaupungissa kesti vain päivän verran, mutta matkalla satamaan ehti vielä pysähtyä kaffelle vanhaan kaupunkiin. Tack och adjö! 😉    Ihana Louis Vuittonin Keepall 55 on täydellinen weekendbag mukaan pienille matkoille, sillä sinne mahtuu hyvin mukaan kaikki tarvittava. Lisäksi kaunis laukku sopii vaikka ihan arkikäyttöön silloin, kun mukaan tarvitsee hieman enemmän tavaraa.

Lisää ihania laukkuja löydät Muru Rentin valikoimasta ja vielä ehdit osallistua myös 1.12 illalla arvottavaan ilmaiseen kuukauden laukkuvuokraan Facebook-sivuillamme! Lisäksi haluamme tarjota kaikille joululahjana tulevan joululoman kunniaksi laukkuvuokrat viikkohinnalla ja palautus vasta 15.1.2018. Eli voit nyt vuokrata minkä tahansa vapaana olevan laukun viikkohinnalla yli kuukaudeksi! Tiedustelut ja varauspyynnöt muru@mururent.fi