Ihanat laukut Lintsillä

Jokavuotisiin perinteisiin kuuluu Linnanmäellä eli Lintsillä käynti, joka tänä vuonna jäi ”hieman” viime tippaan. Huvipuisto sulkee nimittäin ovensa tänään ja kausi huipentuu valokarnevaaliin sekä parhaillaan meneillään olevaan ilotulitukseen. Lintsille mukaan pääsi ihana Louis Vuittonin punainen Louise Chain PM. Upea pikkulaukku on todella kätevän kokoinen ja sopii värinsä puolesta hyvin juuri alkamaisillaan olevaan pikkujoulukauteen. Tip Tap!Linnanmäellä parasta on perheemme mielestä hauskat pelit – erityisesti hevospeli, jossa heitetään palloja. Pelissä pärjäämisen salaisuus on, että palloa malttaa heittää tarpeeksi hitaasti. Palkintoina olivat valokarnevaalin mukaisesti vilkkuvat hanskat, joita seurueemme taisi voittaa ainakin kolmet! Linnanmäellä voi pelata hyvillä mielin, meneehän tuotto Lasten Päivän Säätiön kautta hyväntekeväisyyteen. Vai meneekö? Joka tapauksessa pelaaminen oli hauskaa ja mieltä lämmitti se, että ainakin osa tuotoista päätyy lastensuojeluun. Ehdottomasti mieluisin parannus oli ravintoloiden tarjonta. Linnanmäelle oli viime vuonna avautunut American Diner -ravintola, jossa ruoka oli hinnoiteltu kohtuullisesti ja ennen kaikkea maistui hyvälle. Lapset myös olivat innoissaan hampurilaisista, jotka tarjoiltiin pöytiin pahvisista avoautoista. Loistoidea!  Illan pimetessä valokarnevaali pääsi oikeuksiinsa, mutta väenpaljouden takia katsoimme parhaaksi jättää ilotulitus väliin ja lähteä kotiin. Ensi vuonna taas takaisin Lintsille! Jokavuotisista suosikeista Vuoristorata on edelleen paikallaan ensi vuonnakin, mutta legendaarinen Vekkula suljetaan tänään pysyvästi.

Lisää ihania laukkuja ja vaihtoehtoja tulevaan pikkujoulukauteen Mururentistä!