Ihanat laukut brunssilla

Ihanat laukut rannalla on matkailublogi, jossa maailmalla niin kovin trendikäs ja suosittu Helsinki tullaan varmasti käsittelemään vielä perusteellisesti. Eilen minulla oli mahdollisuus osallistua Chanelia rakastavien naisten kanssa Klaus K:n brunssille. Helsinkiin saapui ympäri Suomen lähes 50 ihanaa laukkua omistajineen. 

Jokaiselle oli katettu pöydälle pieni lahjapussi, joka sisälsi Chanelin kosmetiikka. Iloinen yllätys erityisesti, koska sisällä oli myös suosikkirasvaani. Chanel Hydra Beauty Créme on kuulunut luottorasvoihini jo lähes kymmenen vuoden ajan.Pöytäseurueeseeni kuului (ihanien naisten lisäksi) ihania klassikkolaukkuja, muutama kaunis WOC sekä myös hieman uudempi malli. Vaikka tapaamisen teema oli ”rakkaudesta Chaneliin”, keskustelimme myös paljon muustakin kuin laukuista. Opin, että kuvassa näkyvään vasemmanpuoliseen Maxiin mahtuu hyvin jopa kannettava tietokone. Oikealla ihana Jumbo, molemmat kestävää caviarnahkaa.

Brunssin jälkeen matka jatkui Esplanadille ja menimme Della Margaan ostoksille. He olivat todella panostaneet ohjelmaan ja kaikki saivat mukaansa ihanan Coco Chanelista kertovan kirjan lahjaksi.Illalla meillä oli vielä mahdollisuus ihailla Andy McCoyn hienoja teoksia, joista taitelija saapui vielä paikan päälle kertomaan lisää. Kuvassa ihanan klassikon kanssa ihanat naiset Elizabeth, Marilyn ja Audrey.Lisää ihania laukkuja löydät Muru Rentin valikoimasta! <3