Etkot, juhlat & jatkot!

Etkot, juhlat vai jatkot, mikä on sinun lempikohtasi illasta? Juhlasesonki jatkuu vielä ainaki tulevan viikonlopun ajan. Uuden vuoden juhlia vietetään ympäri maailmaa eri menoin. Tiesittekö muuten, että Uusivuosi yhteen kirjoitettuna tarkoittaa tapahtumaa kun vietetään vuoden viimeistä päivää. Erikseen kirjoitettuna, sillä viitataan koko seuraavaan vuoteen.

Usein illan parasta aikaa on etkot. Ravintola The Tray:ssä järjestettiin itsenäisyyspäivän aattona Jeans Party:t. Rento teema loi mukavan tunnelman, jossa ihmiset viihtyivät ja nostattivat tunnelmaa loppuillan jatkoihin. Yksi juhlimisen keskeisin juttu on aina ollut sosiaalisuus ja yhteisöllisyyden tunne. Ihmiset pääsevät viettämään aikaa ystävien kanssa sekä tapaamaan uusia tuttavuuksia.

Juhlien alkukankeutta helpottaa, jos on jäänrikkoja. Taikuri-Illusionisti Henri Kemppainen osaa huikeiden silmänkääntötemppujensa lisäksi myös naurattaa ihmisiä kuin luoda hauskaa fiilistä ympärilleen.

Alkoholilla on oma roolinsa, mitä juhlimiseen tulee. Se toimii voiteluaineena, joka rentouttaa ihmiset ja helpottaa sosiaalista kanssakäymistä. Kiitos-vodka on uusi juoma tuttavuus, jonka pehmeä ja neutraali maku toimi loistavasti coctaileissa.

Tyylikkään mutta samalla rennon lookin sai loihdittua JC:n farkkuvalikoimista sekä New Balancen kengistä. JC tuunaa farkkuja myös asiakkaiden toiveiden mukaan mm. lisäämällä revittyjä kohtia.

 

 

 

 

Uuden vuoden voi aloittaa, vaikka valmiista pöydästä. The Tray antaa täydelliset puitteet alkuillan viettoon. Ruokaa, juomaa ja hyvää musiikkia keskellä kaupunkia, josta on helppo jatkaa iltaa. Ihanaa ja juhlien täyteistä loppuvuotta kaikille!

 

 

 

 

Ei enempää artikkeleita