Korkeavuorenkadun Christmas Pop Up:in jouluarvonta!

Korkeavuorenkadulle on avattu joulukuun ajaksi Christmas Pop Up by Bretelle. Pop Up:ista löydät mitä ihanimmat ja persoonallisimmat joululahjat! Liikkeessä on mukana monta yritystä niin kauneudenhoidosta sisutustavaroihin kuin käsityötekstiileistä herkkuihin. Lahjoja löytyy niin naisille kuin miehille, että perheen pienimmille.

Pieni kurkistus yrityksiin sekä heidän tuotteisiinsa. Pop Up:ista löytyy Mandin puoti, joka on laadukas sisustus- ja kodintekstiilien tuotemerkki. He valmistavat kaikki tuotteet huolella käsityönä ja osa tuotteista on uniikkeja. Putiikista löydät mm. ihania lautasliinoja, tyynyjä, joulusukkia sekä patakintaita.

Nordic Swan Living tuotteiden kivijalkana ovat kestävyys, laatu ja pohjoismaiset arvot. Ne ovat hetken trendejä vahvempia – ne säilyvät ja luovat viihtyvyyttä pitkään omistajat Katri ja Mikko osaavat kertoa. Tuotteiden materiaalit ovat pääosin lähituotantoa, mutta osa materiaaleista on myös maailmalta, perinteisten elinkeinojen tai kulttuurien parista, missä luonnonmateriaalit ovat vuosituhansien saatossa muovautuneet kestämään ja suojaamaan ihmisiä. Pop Up:ista löytyy mm. täydelliset torkkupeitot ja paljon lämpöisiä kaulahuiveja.

Helmivene on alpakkatuotteiden erikoisliike, joka maahantuo alpakan tuottamasta kuidusta valmistettuja aitoja ja laadukkaita vaatteita sekä asusteita. Tuotteet valmistetaan käsin sitomalla korkeanlaatuisia kirjasidoksia sekä suorittamalla sidoskorjausta. Pop Up:ista löytyy erinomainen valikoima alpakkatuotteita mm. kuvassa olevia ihania pehmoleluja, sukkia, ponchoja sekä rakkauslapasia.

Granite Towels.jpg

LuinSpa:n ylellisiä tuotteita löytyy myös kattavasti Pop Up:ista, mm. kylpytakkeja, -tossuja, pyyhkeitä sekä tuoksukynttilöitä ja huonetuoksuja on saatavilla. LuinSpan takana on kaksi suomalaista naista ja tuotteiden lähtökohtana on jokapäiväiset arjen tilanteet. Brändin tuotteissa yhdistyvät rento ja hemmotteleva elämäntapa, laadukkaat ja innovatiiviset kodinspa-tuotteet sekä moderni skandinaavinen design. Tuotteet ovat mukavia ja tuovat rennon spatunnelman jokaiseen kotiin.

 

Pintyplus kalkkimaalisprayt sopivat lukuisiin erilaisiin käyttökohteisiin, jossa halutaan väriä pintaan helposti ja ilman työläitä esivalmisteluja! Ja nämä ihanat kalkkimaalit löytyvät myös Pop Up:ista. Kalkkimaalispray soveltuu kaikille huonekaluille, pienesineille, erilaisille pinnoille ja on helppoa maalata etenkin pintoja, joita on vaikea työstää sudilla, esimerkiksi pärekorit, rottinkihuonekalut jne.

Pop Up:issa on myös mitä hienoimmat ruokakupit lemmikille! Puinen lemmikin ruokakuppi on perinteisesti käsin sorvattu jalopuusta joka sopii suomalaiseen sisustukseen. Kupissa on vaihdettava metallikuppi, jonka voi helposti pestä pesukoneessa sekä aito nahkapohja, jotta pysyy hyvin lattiassa. Ekologinen, uniikki sekä korkealaatuinen tuote on tehty rakkaudella eläimiä kohtaan ja jokaisesta myydystä kupista lahjoitetaan eläinten hyväntekeväisyyteen. Tony’s Wood on koristepuuseppä Tony Rahkon uniikkia designia, jolta saa tilauksesta kodin huonekalut, sisustuselementit ja yksilölliset tuotteet lemmikeille.

Naturellement on laadukkaan ja aidon luonnonkosmetiikan maahantuoja. Valikoimaan on valittu vain kaikkein parasta laatua, innovatiivisuutta ja edustavaa ulkonäköä. Tuotteet ovat eettisiä ja ympäristöystävällisiä, eikä tuotteiden valmistuksessa käytetä eläinkokeita. Valikoimasta löytyy myös paljon vegaanisia tuotteita. Ranskan parhaimmistoon kuuluvat brändit ovat persoonallisia ja poikkeavat perusluonnonkosmetiikasta raaka-aineiden, teknologian ja ideologian vuoksi. Valikoimaan kuuluu mm. Terre d’Oc,  Florame sekä Les Senteurs des Alps-sarja.

 

 

ILONI accessories on myös mukana Christmas Pop Up:issa ihanilla joulusukilla! ILONI on kotimainen yhden naisen yritys, joka tekee ihania ja värikkäitä asusteita, jotka tuovat hymyn huulille.

Christmas Pop Up avoinna jouluaattoon asti arkisin klo 10-19, lauantaisin klo 10-18, sunnuntaisin 12-18 sekä jouluaattona klo 10-12. Osoite Korkeavuorenkatu 15, Johanneksenkirkkoa vastapäätä. Ihania joululahjaideoita!

Kenelle haluat voittaa lahjaksi piparkakkutalon? Tägää kenelle haluat sen voittaa ja kommentoi mikä on Pop Up:in ihanin tuote! Arvonta suoritetaan kommentoijien kesken tämän viikon sunnuntaina 17.12.2017.

https://www.facebook.com/Bretelle-312251162196975/

(Facebook ei ole osallisena arvontaan.)

Ei enempää artikkeleita