Autumn In My City

Syyskuun ensimmäiset päivät, vaikka edelleen mietityttää, että alkoiko se kesä missään vaiheessa. Mutta varmaan pakko jo tässä vaiheessa luovuttaa rusketusrajojen kanssa ja suunnata katse kohti syksyä. Kesän TO DO -lista ei välttämättä ehtinyt täyttyä suunnitellusti, mutta se ei haittaa sillä monet asioista pystytään toteuttamaan vielä syksymmälläkin.

Kesäisin tuntuu, että kaupunki on paljon rauhallisempi. Kadut ovat autioina, kun ihmiset lomailevat ja yleinen fiilis rento. Nyt huomaa taas, että kiire ja arki ovat läsnä. Jos haluaa vielä hetken leijailla pilvissä (kirjaimellisesti) ja nauttia kiireettömästä hetkestä, voi vaikka hypätä maailmapyörän kyytiin ja ihailla Helsingin kauniita maisemia.

Suomen suurin maailmapyörä SkyWheel Helsinki sijaitsee Katajanokalla. Spesiaalia tässä maailmanpyörässä on se, että siihen avattiin ensimmäisenä maailmapyöränä maailmassa sauna. Hienoa on myös, että  se on avoinna ympärivuotisesti! Pakko mennä ehdottomasti talvellakin testaamaan.

Maailmapyörässä on myös toinen erikoisuus, nimittäin VIP-gondoli, joka on suunniteltu ainutlaatuisella tavalla. Gondolin sisällä on neljä nahkapenkkiä, rentouttavaa musiikkia, ilmastointi ja lasinen lattia. Ikkunat ovat hieman tummennetut, jotta seurueella olisi yksityisempi kokemus. Henkilökunta tuo pullon samppanjaa ajelun aikana nautittavaksi. Ei tämäkään huono idea, jos kaipaa piristystä esim. treffeille, syntymäpäiviin tai kaveriporukan iltoihin!

Ei enempää artikkeleita