Sail It Like You Stole It

Kaunis, aurinkoinen kesäilta tuli vietettyä hiukan poikkeuksellisissa tunnelmissa. Keskustan terassit ovat tietysti ihania näin kesäaikaan, mutta vaihtelu virkistää, niimpä suuntasimme nauttimaan Helsingin upeista merimaisemista hieman erilaisella tavalla…

Ilta alkoi Kompassitorilta, josta suuntasimme veneellä Uunisaareen ja siellä Ugn -ravintolaan. Menu oli kesäinen, terassi palveli hyvin ja niin ilma kuin tunnelma olivat lämpimät.

Paatilla takaisin, ja Särkän saaresta Kaivopuiston edustalta alkoikin sitten se todellinen elämys: Purjehdusakatemia Pärskeen järjestämä purjehdusretki!

Pärske tarjoaa purjehdusretkiä 1-6 hengen ryhmille, ja elämys kestää n. kaksi tuntia. Kokemuksessa on hintalaatusuhde kohdillaan. Hyvä lahjavinkki mm. kesänlapsille!

Ajatus veneen ohjaamisesta on jännittävää, mutta kipparin kiltillä ja ohjaavalla opastuksella vältytään vahingoilta. Muutama tunti itse ohjaillen ja kipparia autellen purjehtien Helsingin edustalla, mm. Pihlajasaaren ympäri oli upea kesäkokemus. Auringonlasku oli kuin kirsikka kakun päälle. Kuvat kertokoot maisemista enemmän kuin sanat.

Vilskettä ja vipinää Helsingissä riittää, mutta kaupunki antaa mahdollisuuden myös rauhoittua ja nauttia sen ympäristöstä. Meri, auringonlasku ja eteenpäin keinuttavat laineet, voisiko tiistai-iltana paremmin rentoutua? Vahva suositus tälle!

 

Lisää infoa purjehduksesta Purjehdusakatemia Pärskeen sivuilla: www.parske.fi

Ei enempää artikkeleita