Rockin’ In The City

Kesä on täynnä tapahtumia Helsingissä. Erityisesti musiikki painotteisia!

Nykyään ei tarvitse lähteä kauemmas kaupungista päästäkseen festivaali tunnelmaan. Kaupungissa järjestetään paljon ohjelmaa koko kesän ajan!

Muutama tärppi talteen loppukesää varten.

Hernesaarenrannassa esiintyy tänäkin kesänä viikottain paljon artisteja ja bändejä pitkälle alkusyksyyn saakka.

Summervibe Festival järjestetään 22.7. siellä ja se on pk-seudun suurin hip hopin, indien ja kesäisen housen ympärille rakentuva tapahtuma.

Flow Festival on varmasti jo tuttu suuremmalle yleisölle eikä turhia esittelyjä kaipaa. Tänä vuonna se järjestetään 11.-13.8. tutussa paikassa Helsingin Suvilahdessa. Flow ei jätä ikinä kylmäksi ja on yksi parhaimmista kaupunkifestareista.

https://www.flowfestival.com

Toinen Suvilahdessa järjestettävä tapahtuma on We Love The 90’s – festivaali. Festivaali keskittyy 90-luvun hittimusiikkiin ja järjestetään 25.8.-26.8.

http://www.welovethe90s.fi

Myös lapsille on paljon tarjontaa. Skidit Festarit 2017 järjestetään 29.7. Sörnäisten Kaikupihalla. Ohjelmassa lasten musiikkia, hyvää ruokaa ja huoletonta meininkiä.

http://www.skiditfestarit.fi


Allas Sea Pool järjestää paljon ulkoilmakonsertteja uudessa hienossa miljöössä. Esiintymässä kesän aikana mm. J. Karjalainen, Robin ja Dingo.

http://www.allasseapool.fi/tapahtumat.html

Espan lavalla järjestetään Suomen jazzliiton ikärajattomia ja ilmaisia konsertteja. Jazz-Espa-festivaali 25.7.-6.8.2017.

Kesän tarjonta huipentuu Helsingin Juhlaviikkoihin 17.8.-3.9.2017, jolloin tarjolla on monenlaista ohjelmaa. Niin kotimaisista ja ulkomaalaisista artisteista muihin taidemuotoihin, mm. Taiteiden yö 24.8. on osana juhalaviikkoa.

www.helsinginjuhlaviikot.fi

Ei enempää artikkeleita