Mira Kasslin ja ”Fly like a bee”

Mira Kasslinin Fly like a Bee -tehovalmennuksessa ei lasketa kaloreita eikä olla kitudieetillä. Miran valmennuksen tarkoituksena on tukea etenkin naisia ruuhkavuosien keskellä. Valmennuksessa opetetaan helppo ja nopea koko perheelle soveltuva terveellinen ruokavalio, joka samalla tukee rasvanpolttoa.

Hampurilaiset eivät ehkä ekana tulisi mieleen terveellisen ruokavalion yhteydessä, mutta ravintola The Tray:stä löytyy Mirankin ruokavalion hyväksymät herkulliset Avocado Burgerita. Oheessa tulee normaalista bataattiranskalaiset, mutta nämä saa helposti vaihdettu raikkaaseen tuoresalaattiin.

 

The Tray ravintolan keittiöpäällikkö Jose otti iloisesti vastaan toiveet erityisruokavaliosta. Ravintolan menusta löytyy paljon muitakin kevyempiä vaihtoehtoja sekä keittöstä voi aina kysellä, jos he tuunaisivat jonkun annoksen sopivaksi.

 

Tämän annoksen jälkeen ei todellakaan jää nälkäiseksi. Tuoreet ja raikkaat maut vievät kielen mennessään!

Lisää Miran valmennuksesta oheisessa linkissä!

http://www.fitclubfinland.fi/product/fly-like-a-bee-by-mira-kasslin

https://www.glohotels.fi/hotellit/glo-kluuvi/ravintola/the-tray