Kesäinen Toast Skagen!

Klassikko leipä Toast Skagen on helposti tuunailtavissa hieman kesäisemmäksi annokseksi. Tosta Skagen on erityisesti Suomessa ja Ruotsissa yksi tunnetuimmista alkupaloista. Määre ”toast” on tärkeä määre annoksessa, sillä Skagen ilman toastia on muuten paikkakunta Tanskassa

 

Keitä kananmunat sekä parsa, valmistele ja kuori katkaravut, huuhtele ja pilko kasvikset sekä sekoita kastikkeen kaikki osat sekaisin. Kun alku valmistelut on tehty, niin paahdetun leivän päälle kasataan ensin kastike alle ja muut ainesosat päälle.

Raaka-aineet

 • Leipä
 • Vihannekset oman maun mukaan (salaatti, kurkku, tomaatti, avocado, rucola)
 • Katkaravun pyrstöt
 • Kananmuna
 • Parsa
 • Sitruuna, lime

Kastike;

 • Hunajayhtymän Mieleinen hunaja http://www.hunaja.fi/
 • Majoneesi
 • Ranskankerma
 • Mustapippuri
Koristele;
 • Hedelmät
 • Pinjansiemenet

Annos ei vaadi paljon eikä vie kauheasti aikaa, mutta värikkäillä ja tuoreilla raaka-aineilla saa näyttävän annoksen tehtyä!

Kuvahaun tulos haulle hunajayhtymä logo